Učinek zvoka: zakaj na zvočno kopel?

Zvok je izjemno pomembno orodje, s katerim so si pomagala že mnoga ljudstva skozi vso zgodovino človeštva.

Vse, kar je ustvarjeno, je ustvarjeno iz zvoka. “V začetku je bila Beseda”

Med zvočno kopeljo naše celice začnejo vibrirati v posebni vibraciji, kar v telesu sproži samozdravilne procese. Zvočna kopel nas vrne v harmonijo in ravnovesje – na naši čustveni, psihični, duševni in telesni ravni.

Preberi več “Učinek zvoka: zakaj na zvočno kopel?”

Modri Lotus – zgodovina in uporaba 

Modri Lotus (Nymphaea Caerulea), znan tudi kot Modri Lokvanj, je bila najpomembnejša ritualna rastlina starodavnega Egipta. Ta čudovita vodna Lilija je rastla v svetih tempeljskih jezerih in v reki Nil.

Preberi več

Ko se odločiš spremeniti življenje

I Piše: Darija Huzimec I

YOPO – intenzivna pot odkrivanja sebe in povezovanja z življenjem

Yopo je bil dolgo časa rezerviran samo za šamane – za zdravilce v plemenu. Preko te medicine so se povezovali s spiritom, dobili informacije za zdravljenja, vizije prihodnosti. Zakaj ni bila na voljo za vse člane? Yopo je medicina, ki te poveže neposredno z izvorom – z velikim duhom – z življenjem,… kakorkoli želiš to poimenovati. Odpre našo kronsko čakro in v trenutku imamo povezavo z izvorom.

Preberi več “Ko se odločiš spremeniti življenje”

Orgoniti

Orgoniti – kaj so in kako delujejo?

Orgonit je generator in transformator življenjske (orgonske) energije. Vase srka energijo iz okolja in jo transformira v čisto življenjsko energijo. S pomočjo kristalov, katere vsebuje, zaščiti, napolni in harmonizira prostor in ljudi, ki se tam nahajajo. Orgonit se aktivira, ko je v okolici prisoten negativni orgon. Torej bi lahko rekli, da je negativni orgon pogonsko gorivo za orgonit. Preberi več “Orgoniti”

ŠAMANSKI BOBEN by Klemen

Boben je eno od najpomembnejših orodij v šamanski praksi. Je vodnik, učitelj, prijatelj. Možnost ustvariti svoj šamanski boben pod izkušenim mentorstvom je neprecenljiva, intimna izkušnja, saj se pod našimi lastnimi rokami rodi boben, ki bo sopotnik in pomočnik na naši poti.

Read More

Sananga

Sananga – Kapljice za oči iz Amazonije

I Piše: Ana Slavinec I

Sananga je zdravilo, ki ga nekatera plemena Amazonije po tradiciji uporabljajo za pripravo na lov, saj poveča percepcijo, izboljša nočni vid, koncetracijo in fokus. Uporablja pa se tudi za čiščenje negativne energije, ki jo imenujejo Panema. To so negativna čustva, ki se nabirajo v človeku, tesnoba, anksioznost, jeza, pa tudi druge energetske blokade.

Preberi več “Sananga – Kapljice za oči iz Amazonije”

Pi kamni

| Piše:  Darija Huzimec |

Kamni v obliki torusa

Pi kamen je  majhen krožen kamen z luknjo na sredini. Ta oblika je znana tudi kot torus (torus je trodimenzionalna oblika diska z luknjo).

Pi kamni imajo več simbolike. Ena od njih je, da predstavljajo naše sijoče energetsko polje in energijo vesolja. Njihova okrogla oblika prav tako predstavlja arhetip enosti.

Preberi več “Pi kamni”

Palo Santo – ali ga naj preneham uporabljati?

Kaj je Palo Santo?

Palo Santo je drevo, ki raste na obali Južne Amerike. V španščini ime dobesedno pomeni “Sveti Les”. Drevo raste 40-100 let; ko odmre je potrebno še 10 let, da je primerno za pridobivanje kadila in eteričnega olja. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za zdravljenje raznih bolezni, za čiščenje in odstranjevanje težke energije ter z njo povezanih bitij.

Preberi več “Palo Santo – ali ga naj preneham uporabljati?”

Zakaj čiščenje materialnih stvari iz preteklosti pomaga lažje živeti v sedanjosti

Piše: Darija H.

Naj za začetek povem, da nisem oseba, ki bi se oklepala veliko materialnih stvari, raznih spominkov iz potovanj, druženj, fotografij, stvari ki nimajo uporabne vrednosti v sedanjosti. Seveda imam nekaj dekorativnih elementov, vendar minimalno, tisto, kar mi res ljubo v tem trenutku.

Preberi več “Zakaj čiščenje materialnih stvari iz preteklosti pomaga lažje živeti v sedanjosti”