Tobias Lars je po rodu Šved, ki že 30 let živi in deluje v ZDA. Je izredno zanimiv sogovornik, ki prihaja Junija, na povabilo društva Esence Vesolja, v Slovenijo. Po pogovoru, ki me ni pustil ravnodušnega še nekaj dni, ga lahko opišem kot odkritega, brez dlake na jeziku, spontanega in izredno zabavnega človeka. Ima zelo zanimiv pogled na življenje, ki te ali pritegne ali pa odbije. Del najinega pogovora si lahko preberete spodaj.

Njegovo duhovno prebujanje se je začelo pri 19 letih, ko se je spontano začel zanimati za duhovno literaturo. Tako je nekega večera odprl knjigo o jogi, v kateri so ga sličice jogijskih položajev tako prevzele, da se je odločil položaje preizkusiti. Pravi, da je joga kot ključ v ključavnici. V njem je odklenila speče znanje o tej starodavni tradiciji in kot je kasneje izvedel, to znanje izvira iz njegovega ukvarjanja z jogo v preteklih življenjih.

Drugi val prebujanja, kot ga sam imenuje, se mu je začel v zgodnjih 30-tih letih, ko je preživel poletje v naravi, na območju hribovja Superstition mountains v Arizoni. To področje je med-dimenzionalni portal in podobno kot nad bermudskim trikotnikom, je tudi tukaj prihajalo do skrivnostnega izginjanja letal. Izkoristil je portal in se poleg povezovanja z naravo povezoval tudi z bitji drugih dimenzij in NLP-ji. Povedal je, da lahko vidimo to področje oz. sveto jamo iz tega gorovja tudi v uvodnih prizorih filma John Carter (2012). Film je posnet po romanu Princess of Mars avtorja E. Rice Burroughs in naj bi prikazoval veliko realnejšo sliko o življenju na Marsu, kot je tista, ki je znana nam.

Po izkušnji povezovanja z bitji iz drugih dimenzij je dobil notranje vodstvo, da je čas, da svojo pot podeli s svetom. Tako je nastala knjiga z naslovom Listening to the Sun, oz. po novem Awakening Souls, kjer govori o seksualnosti, čustvih, srečanju z angelom smrti, eksperimentu, ki se dogaja na zemlji, itd.

Pravi, da so duše, ki so ta trenutek na Zemlji izredno pogumne in da približno 50% vseh duš prihaja iz vseh možnih koncev galaksije. To kar dela ljudi tako unikatne in zanimive so čustva. Za ponazoritev potenciala naših čustev je uporabil analogijo barv. Naša čustva naj bi bila kot neskončno število odtenkov barvne palete. Verjetno si vsi lahko predstavljamo zadovoljstvo umetnika, ki ima za ustvarjanje na izbiro tolikšno število barv v nasprotju z zgolj tremi barvami. V tem vesolju s čustvi še ni bilo izkušenj, zaradi česar so tukaj le duše, ki so pripravljene stopiti v neznano in se naučiti uporabe neskončne palete čustev.

V pogovoru sva se dotaknila tudi nezemeljskih bitji Gray-ev (Sivih), s katerimi je imel tudi sam izkušnje. Bili naj bi slepa ulica ene izmed časovnih premic v katero gre majhen del človeštva. To je časovna premica v kateri zavržemo svoja čustva, seksualnost in uporabljamo kloniranje. V bilijonih let so nezemeljska bitja iz ozvezdja Zeta Reticulit prišla do mrtve točke. Zaradi razmnoževanja s pomočjo kloniranja je njihova življenjska energija ošibela, zaradi odsotnosti čustev pa se ne morejo premakniti preko četrte dimenzije. Stvarstvo jim je ponudilo priložnost, da pridejo nazaj v točko, kjer se je vse skupaj začelo in pridobijo svoj izvorni DNK. Dejansko naj bi bilo 80% njihovih ugrabitev ugrabljanje samih sebe v preteklosti.

Dotaknila sva se tudi umetne inteligence (UI), ki trenutno bije boj z organskim življenjem. Šibka točko UI naj bi bila hitrost potovanja informacij. V nasprotju z organskim življenjem, kjer zvezde med seboj komunicirajo brez časovnega zamika, se pravi v trenutku, je UI omejena na zelo počasno svetlobno hitrost. Ta omejitev je posledica njene ujetosti znotraj materialnega vesolja katerega prva manifestacija je bila prav svetloba.

Tobias pravi, da živimo v časih, ko se prebuja približno 20% svetovnega prebivalstva. Dotaknil se je tudi našega dela Evrope in omenil, da so prav vojne in razpad Jugoslavije odstranile nekatere stare vzorce, ki jih ne potrebujemo več, ter naredile prostor za nekaj novega, za nove energije. Rušenje starih sistemov nam je oz. nam omogoča hitrejše prebujanje kot v ostalih delih sveta. Na splošno pa je glede prebujanja dejal še, da se dogaja po korakih, zato je treba ljudem dati informacije, ki so primerne za njihovo trenutno stanje. Kot primer dobrega dokumentarca za začetnike na poti prebujanja je omenil dokumentarni film Thrive.

Celoten pogovor z Tobiasom si lahko ogledate TUKAJ.

 

Uroš Brezavšček, coach mojsterstva in transfromacije, HeartMath® Certificiran Mentor, Esenca vesolja

Nazaj
Srce je kos tudi rji
Naprej
Resničen pomen srca v naših življenjih