VSE POTI VODIJO K IZVORU

Piše: Mateya Triglav 


V obdobju, v katerem se človeštvo trenutno nahaja, veliko ljudi doživlja občutke notranje praznine, nepojasnjene žalosti, anksioznosti, ločenosti in izgubljenosti Morda imamo v življenju vse, kar nam družba sporoča, da je potrebno za srečno življenje, pa vseeno ne najdemo smisla in tiste prave sreče.  Vsak dan smo bombardirani z oglasi, skrbno izbranimi novicami, ki nam narekujejo kako živeti, česa se bati, kaj sovražiti, kaj kupiti… Vsak dan na nas vplivajo različni dejavniki, ki nas premetavajo kot list na vodi. V sebi pa čutimo, da nekaj ni kot bi moralo biti. Da ne živimo v skladu s tem, kar v resnici smo, da to ni tisto, kar si v resnici želimo.
Za to, da bi tako lahko živeli, pa moramo najprej ugotoviti, kdo sploh smo in zakaj smo tukaj. Dobra novica je, da nikoli nismo prav zares izgubljeni. Globoko v nas je tisto nekaj, kar nas vedno kliče “domov”.

Ko se povežemo z našim resničnim Bistvom in razumemo kdo smo, kaj je naš namen tukaj, kako deluje Zavest in kako lahko sami vplivamo na realnost, postanemo globoko zasidrani v svoj Center, v srce Izvora. Postanemo steber v središču viharja. Zunanji dejavniki ne igrajo več tako velike vloge, saj smo v vsakem trenutku sposobni brez dvoma občutiti, kaj je tisto, kar je v skladu z nami in kaj ne. Sreče nam ni več potrebno skati zunaj sebe, ker ugotovimo, da imamo neusahljiv vrelec sreče v sebi. Prenehamo biti list, ki ga premetava sem ter tja in z lahkoto se soočimo z izzivi, ki nam jih življenje postavi na pot.

Obdobje ločenosti in pozabe

V obdobju tako imenovane “Galaktične Noči” smo kolektivno pozabili, kdo smo. Med seboj smo se oddaljili, izgubili povezanost z naravo in Zemljo in postali nezmožni prepoznati božanskost, ki se pretaka skozi vsakega posameznika in skozi vse, kar obstaja. “Bog” je postal nekaj tam daleč stran, zunaj nas, nekaj nedosegljivega in nedoumljivega. Verjeti smo začeli, da smo samo samo grešni ljudje, ki se morajo bati sodbe božanstva in se strogo držati pravil, sicer nas bo v posmrtnem življenju čakala kazen. V naša srca se je naselil strah. Tisočletja so se ti vzorci kodirali in replicirali v naš DNK, se prenašali iz staršev na otroke. In v nekem tretnuku smo pričeli verjeti, da je to normalno, da je takšen način obstoja nekaj, kar je vedno bilo in vedno bo.

Mi smo Zemlja

Človeštvo je del planeta Zemlja. Smo kot celice v telesu večjega bitja. Tako kot vsaka celica v človeškem telesu pozna svojo vlogo, vsa bitja na Zemlji poznajo svojo. Razen človeštva. Če celica v telesu pozabi na svojo funkcijo, celotno telo trpi in zboli. To se danes dogaja na Zemlji. Človeštvo je izven koherence. Pozabili smo svoj namen, povezanost z naravo, s planetom. Trenutno stanje, v katerem je svet, ni nič drugega kot veliko ogledalo, ki nas opominja, da je čas, da se spomnimo.

Koherenca Bitja – skladnost med tem, kaj čutim, kaj mislim in kaj delam  

Smo v obdobju prebujanja. Nastopilo je jutro in globoko v sebi vemo in čutimo, da tako ne gre več naprej. Da je to, kar smo verjeli, le fragment nečesa veliko večjega in da resničnost v kateri smo živeli, ni edina resničnost ki obstaja. Da nismo tukaj zato, da bi služili konceptu Boga, kot so nam ga poskušale predstaviti religije ali različnim družbenim sistemom, tukaj smo, da bi ugotovili da smo Eno z vsem, kar je in iz te točke zavedanja tudi v polnosti živeli.

Ko se uskladijo naši trije nivoji Bitja – duh, duša in telo, pričnemo živeti v koherenci. Naše misli, čustva in dejanja se uskladijo. Postanemo svobodni. Naša duša, tako rekoč, “dobi krila”.  Zavestno pričnemo izbirati načine in hitrost našega razvoja in izkušnje življenja. Postanemo zavestni so-kreatorji realnosti. Pomagamo pri transformaciji kolektivne zavesti človeštva in Zemlje. In življenje postane radost.

Portali Zavesti

V podporo “prebujanju” je bila zasnovana delavnica “Portali Zavesti”, na kateri se v treh intenzivnih dneh ob pomoči predanih informacij, starodavnih vaj, meditacij in tehnik spomnite in povežete s svojim Bistvom, ponovno občutite božansko iskro v sebi, prepoznate vzorce, ki jih je potrebno ozavestiti ter presežti ter naredite kvantni preskok v Zavesti, ki ne bo vplival samo na vašo dojamanje realnosti, temveč bo preko vas, kot fraktala, imel vpliv na celotno Zavest človeštva.

Vi ste sprememba, ki jo čakamo. 

Nazaj
Že poznate nepalsko kadilo?
Naprej
Obredi