Kaj je Sveta Geometrija?

Je eden izmed jezikov kreacije. Telesa in vzorci Svete Geometrije tvorijo temeljne sestavne oblike energije Vesolja. Vse, kar obstaja, je del Svete Geometrije.

Določeni proporci, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev Zavesti. Nekateri izmed teh vzorcev so bili tako pomembni, da se kot simboli pojavljajo po vsem svetu, nekatere pa so za svoje simbole prevzela tudi različna verstva.

Kakšna je zgodba izdelkov Consciousness Codes?

Izdelki nastajajo izpod rok Mateye Triglav. Kot pravi, se je vse začelo, ko si je zaželela imeti na steni veliko Rožo Življenja. Ker je ni nikjer dobila, se je odločila, da jo naredi sama. Kasneje so Rožo Življenja na njeni steni videli prijatelji in znanci in so si jo zaželeli tudi sami. Kmalu si je izdelala še obesek in par uhančkov, ki so prav tako naleteli na velik odziv. In je pričela izdelovati še te.

Najlepši del tega je, kot sama pravi, da se je z uporabo svetih simbolov in geometrije razširila tudi zavest o njih. Pogosto se namreč zgodi, da nekdo, ki jih ne pozna, opazi simbol na steni ali obesek okoli vratu in ga to pritegne ter vpraša o pomenu. In tako se, na popolnoma organski način, širi znanje in ponovno zavedanje teh izvornih oblik. Kar pa seveda posledično pomaga dvigovati Zavest posameznikov in človeštva.

  

Kako delujejo? 

Kar vidimo, se nam vtisne v podzavest, tudi, če nam pravi pomen simbola ni znan. Simboli v sebi nosijo starodavne aktivacijske kode. Ko simbol opazujemo ali ga nosimo na sebi, nam ta s svojo prisotnostjo lahko aktivira sprožilce in sporočila, ki so skrita v nas samih. Ljudem in prostoru okoli sebe nudijo močno energijsko podporo.

Če določen simbol, oz. Sveto Geometrijo postavimo v prostor, ga le-ta tudi harmonizira in izboljša energijo v njem. Uporabimo jih lahko tudi kot podstavek za steklenico vode in s tem vanjo vnesemo kode ter jo informiramo. Takšna voda postane "živa" in dobi prijeten okus.

  

Kdo jih izdeluje? Kako poteka izdelava?

Izdelki Consciousness Codes že vrsto let prihajajo izpod rok Mateye Triglav.

Njeno delo je intuitivno, iz srca. Izdelki ne nastajajo serijsko. Vsakemu posveti posebno pozornost in ljubezen. Nastajajo v umirjenem, posvečenem prostoru in sproščenem vzdušju.

  

Iz česa so narejeni?

Izdelani so iz naravnega brezovega lesa. Pobarvani so z barvami, ki so okolju prijazne.

Kje jih lahko kupim?

Izdelki Consciousness Codes so na voljo le pri nas.

OGLED SVETE GEOMETRIJE, KI JE NA VOLJO V NAŠI TRGOVINI

 

"S svojimi izdelki želim med ljudi ponovno razširiti znanje in zavedanje o starodavnih simbolih in simbolih Svete Geometrije. Ti simboli so del nas samih in čas je, da se jih ponovno spomnimo ter ozavestimo njihov namen in sporočila." -Mateya

Nazaj
Jabolko: sadež Modrosti
Naprej
HARWITUM – pot od severa proti jugu