| Piše:  Darija Huzimec |

Kamni v obliki torusa

Pi kamen je  majhen krožen kamen z luknjo na sredini. Ta oblika je znana tudi kot torus (torus je trodimenzionalna oblika diska z luknjo).

Pi kamni imajo več simbolike. Ena od njih je, da predstavljajo naše sijoče energetsko polje in energijo vesolja. Njihova okrogla oblika prav tako predstavlja arhetip enosti.

Edinstvena oblika Pi kamnov omogoča energiji, da teče od spodaj skozi center, okrog čez obliko ter nazaj dol ter ponovno gor skozi center. To je nenehen trodimenzionalni tok energije. Tudi energija v nas kroži na podoben način, gor po sredini telesa, čez našo kronsko čakro ter dol preko našega sijočega energetskega telesa. Na ta način se ustvari torusno energijsko polje, ki nas popolnoma obdaja.

Tradicionalno se je ta oblika kamna uporabljala za zaščito, saj zaščiti naše energetsko polje, ga ojača.

Obliko Pi kamna najdemo povsod po svetu. Ena od simbolik oz. učenj  Pi kamnov je tudi, da predstavljajo portal, prehod v druge dimenzije, svetove. Kamni so samo simboli, ki nas opominjajo, da smo mi pravzaprav ta portal. Ko se enkrat prepustimo in postanemo vstopna točka za neskončnost, se naše sijoče energetsko telo osvobodi okov časa, nismo več lutke preteklosti in naših preteklih izkušenj. Postanemo lastna prihodnost in lastna usoda, ki seže nazaj in nas poriva v samospoznanje.

Pi kamni predstavljajo našo moč in sposobnost, da smo kot prevodniki. So kamni manifestacije.

Pi kamni v makrame vezavi >>>

Nazaj
Rapé – medicina iz Amazonije
Naprej
KAKO UPORABLJATI NARAVNA KADILA