Orgoniti – kaj so in kako delujejo?

Orgonit je generator in transformator življenjske (orgonske) energije. Vase srka energijo iz okolja in jo transformira v čisto življenjsko energijo. S pomočjo kristalov, katere vsebuje, zaščiti, napolni in harmonizira prostor in ljudi, ki se tam nahajajo. Orgonit se aktivira, ko je v okolici prisoten negativni orgon. Torej bi lahko rekli, da je negativni orgon pogonsko gorivo za orgonit.

Struktura in delovanje:
Orgonit je ponavadi sestavljen iz 50% kovinskih ostružkov in 50% smole, z dodanimi kristali. Lahko je dodana tudi sveta geometrija ali ostali simboli. Smola je organska snov, zato privlači in shranjuje orgon, kovina pa je anorganska snov, ki odbija, a tudi privlači orgon. V kombinaciji obeh se ustvari energijsko polje, v katerem se orgonska energija restrukturira in se pri izhodu iz orgonita sestavi nazaj v svoje naravno uravnoteženo stanje. Doseg delovanja orgonita je različen – odvisno od velikosti in moči posameznega orgonita.
Zaradi transformiranja energije, orgonit uravnava čakre ter s tem vzpostavlja naše fizično, mentalno in emocionalno ravnovesje.
Omogoča mirnejši, globlji spanec, pomaga pri depresiji, stresu, napetosti. Prebuja kreativnost in naše duhovne sposobnosti, dviguje nivo zavesti. Ščiti tudi pred elektromagnetnim sevanjem.

 

Oblike orgonitov:
Stožec in piramida sta najbolj idealni obliki orgonita za uporabo v notranjih prostorih.

 

Čiščenje in vzdrževanje:
Orgonit ne potrebuje napajanja in vzdrževanja. Njegovo delovanje sčasoma ne izgublja svoje moči, vedno ostane enako.
Orgonit sam in tudi kristali v orgonitu ne potrebujejo nobenega energijskega čiščenja, saj se v procesu pretvorbe energije že sami očiščujejo.
Lastnosti kristalov so v orgonitu večkratno ojačane.

 

Orgoniti so na voljo tukaj: esencavesolja.si/oznaka-izdelka/orgonit/
Nazaj
Ko se odločiš spremeniti življenje
Naprej
Vision Quest obred