NEKAJ O DARIJI

Energična in svobodna, intuitivna in neodvisna; ljubiteljica narave, vesolja in potovanj; obožuje sprehode s svojimi kužki, meditacijo v kuhinji, potovanja v neznano in spoznavanje razsežnosti človeške percepcije.

KAKO SE JE ZAČELA NJENA DUHOVNA POT?

Začetki doživljanja vzporednega sveta segajo v rano otroštvo, aktivno odkrivanje nadnaravnega in skritih potencialov pa se je začelo leta 2011. Takrat je šele začela dojemati, razumeti in sestavljati vse skrite občutke, energije, ki jih od vedno zaznava…in odprlo se je popolnoma novo dojemanje sveta in potencialov, ki jih vsi nosimo v sebi.

Prvi stik z energetskimi tehnikami se je zgodil preko metode Quantum touch, nadaljeval se je z tečajem Bioenergije, kjer je dobila obširno znanje uporabe energije tudi za pomoč drugim.

Naslednja prelomnica pri duhovnem razvoju je bila delavnica Prebujanja razsvetljenega srca, kjer so se dejansko dogajali čudeži.

Sledile so delavnice Šole slik in Cosmic grace, ki so odklepale nove nivoje znanja, zaznave in možnosti.

Njeni duši najbližja tehnika pa je nedvomno Šamanizem, šamanski način življenja,  delovanja in zaznavanja sveta. Obširen tečaj Univerzalnega srčnega šamanizma je prebudil znanje in poglobil povezanost z vesoljem ter dokončno odprl vrata v neznano.

Vsa odklenjena znanja pa poglablja s pomočjo učenja v stanju razširjene zavesti in rastlinskih učiteljev, ki nam ves čas stojijo ob strani, pripravljeni nam pomagati. V svoje življenje vnaša elemente opisane v knjigah Carlosa Castanede - lucidne sanje, zalezovanje in rekapitulacija.

Ker pa imamo v tem življenju tudi fizično telo, ki ga prepogosto zanemarjamo, igra pa zelo ključno vlogo pri učenjih na Zemlji. Z namenom podpore in zdravljenja fizičnega telesa se je leta 2017 vpisala v Naturopatsko šolo Saeka, in decembra 2019 zaključila 3 letno šolanje, v letu 2020 pa pripravlja še svojo diplomsko nalogo s tega področja.

KAM JO VODI SRCE?

Vse skrite želje duše pripeljati na površje in živeti v skladu s svojo dušo in namenom na Zemlji. Tako je nastalo tudi društvo Esenca vesolja, v okviru katerega želimo uresničiti svoje poslanstvo – energetska podpora ljudem in živalim, čiščenje ujetih energij, razširjanje zavesti in povezanosti vsega.

NAJLJUBŠA MISEL

Vse v življenju se zgodi z razlogom, naša odločitev je ali definiramo nekaj kot dobro ali slabo, ali zgolj kot naslednji izziv v tej obliki obstoja.

Element: OGENJ

Kontakt:
darija @ esencavesolja.si

S ČIM SE UKVARJA?

ŠAMANIZEM & RAZŠIRJANJE ZAVESTI

Univerzalni Srčni Šamanizem, ki ni vezan na kulturne definicije in vplive. Posebno povezavo čuti s šamanizmom srednje Amerike, ki jo je spoznala preko knjig Carlosa Castanede. V svet šamanizma vstopa preko šamanskih potovanj, šamanske energetske podpore s srcem, povezavo s spiriti, vodniki, in ostalimi podporniki nevidnega sveta. Aktivno pa se ukvarja tudi z raziskovanjem sebe v stanju razširjene zavesti, s pomočjo spiritov rastlin učiteljic.

LUCIDNE SANJE

Lucidne sanje so neločljiv del njenega življenja že od otroštva. Od leta 2018 deli svoje izkušnje tudi na delavnicah OSNOVE LUCIDNEGA SANJANJA.

Več o LUCIDNEM SANJANJU >>>

INTUITIVNO SVETOVANJE IN PODPORA

Ljudje smo celota, v vseh naših aspektih bivanja. Zato je ključno istočasno delovati na vseh ravneh. Preko intuitivnega pristopa povežemo vse aspekte obstoja, vsa energetska telesa in tako omogočimo spremembe in razvoj v pravi potencial posameznika. V intuitivnem svetovanju se kombinirajo različne tehnike, pristopi in znanja, ki so potrebna v tistem trenutku za osebo. Darija izvaja različne oblike intuitivnega svetovanja in podpore že več let, kot pa se razvija ona se tudi razvija njen pristop.

Več o INTUITIVNEM SVETOVANJU >>

NATUROPATIJA

Dodaten kamenček v mozaiku je tudi izobraževanje v sklopu naturopatske šole Saeka, kamor se je Darija vpisala leta 2017 in zaključila 3 letno šolanje decembra 2019.

Naturopatski pogled in pristop je nedvomno razširil njeno poznavanje fizičnih pristopov pri zdravljenju in podpori telesa.

Pričenja s svojo naturopatsko prakso, kjer uporablja tehnike kot so iridološki pregled očesa za oceno stanja telesa. Na podlagi ocene se nato svetuje najustreznejši pristop in celostna obravnava posameznika. V svoje delu vključuje avrikuloterapijo, Bachove cvetne esence in ostale tehnike.

IRIDOLOŠKI PREGLED >>>

ENERGETSKO ČIŠČENJE PROSTOROV

Okolje v katerem obstajamo je pogosto nasičeno z energijo, ki nas lahko blokira ali upočasni pri lastnem razvoju. Zato je ključen aspekt tudi očistiti okolje, prostore v katerem bivamo ali kamor pridemo. Prosti pretok energije prostora podpira tudi ustrezen pretok energije skozi naše telo.

Kot se vsak večer stuširamo je ključno, da vsak dan tudi naša bivališča prezračimo in predimimo z ustreznimi kadili, ki nevtralizirajo tujo energijo, ki smo jo prinesli od drugod (iz služb, trgovin,...). Odlični pripomočki so tudi kristali za dom, ki pomagajo sproti čistiti in harmonizirati naše prostore.

ENERGETSKI IZDELKI

Na naši poti odpiranja in povezovanja nam lahko pomagajo kristali, znamenja, ali preprosto vsakdanji izdelki informirani z podporno energijo. V sklopu tega poslanstva nastajajo intuitivno makrame izdelki s kristali, ki nas podpirajo pri našem razvoju. Soloh v času čiščenja blokad, travm in čustvenih zastojev, kristali olajšajo proces.

Oglej si IZDELKE >>

SLAŠČICE & MEDITACIJA

Vse v življenju je lahko meditacija. Dariji ljub način povezave in sproščanja je ob ustvarjanju sladkih dobrot, ki so običajno veganske. Izziv je kako običajen recept za pecivo spremeniti v božansko vegansko sladico, v kateri odseva ljubezen, sproščenost, mir in veselje do življenja. Do sedaj so ob dobrotkah lahko uživali njeni najbližji. V bodoče bodo pa služile tudi kot pogostitev na različnih prireditvah društva.

Recepte najdete TUKAJ >.

ENERGETSKA PODPODA ZA KUŽKE & UREJANJE KOSMATINČKOV

Zadnjih 13 let je tesno povezana z kužki, saj jo je življenje zaneslo v razstavljanje psov in načrtno vzrejanje kužkov. Več o njeni strasti si lahko ogledate na strani psarne Bionity.

Več kot leto dni je intenzivno delala v pasjem salonu, kjer se je naučila trike in načine striženja kužkov. Znanje je nadgradila z razstavnim striženjem in urejanjem predvsem pasme kitajski goli pes.

Opazila pa je, da so kužki mnogokrat potrebujejo tudi energetsko podporo, da se sprostijo. Zato je začela aktivno uporabljati svoje znanje s področja energij tudi na kužkih. Obe strasti je združila v energetsko podporo ob urejanju kužkov. Za več informacij jo kontaktirajte.