| Piše:  Darija Huzimec |

 

Moldavit – meteorit čudovite zelene barve, odpira naše srce, odpira našo zavest, nas postavi na našo dušno pot.

Moldavit je pred 15 milijoni let priletel na zemljo. Najdemo ga na področju Češke. Že njegova zelena barva nakazuje, da podpira našo srčno čakro in zdravljenje na vseh nivojih – fizično, mentalno in energetsko. Odpira srce ljubezni – ljubezni do samega sebe, ljubezni do sočloveka in narave ter univerzalne ljubezni do vsega kar je.

 

Moldavit je združenje zemeljske in vesoljske energije

Moldavit je združenje zemeljske in vesoljske energije, kar mu daje njegovo moč in intenzivno vibracijo. Moldavit bo neverjetno podprl naš spiritualni razvoj, kar pomeni, da vse kaj nas ovira bo odpadlo, postavljeni bomo na pot razvoja svoje zavesti. Odpira vrata na poti našega prebujenja, na poti ponovne povezave naše zavesti z izvorom.

Njegova vibracija je zelo visoka, kar pomeni da nam pomaga dvigovati našo vibracijo. Lahko ga nosimo navezanega okoli vratu ali ga imamo postavljenega v prostoru kjer bivamo. Lahko ga uporabljamo za meditacije – postavljen na tretje oko odpira naš notranji vid, nas povezuje z višjim aspektom. Lahko se zgodi, da na začetku moldavita ne bomo mogli nositi skoz, saj njegovo močno delovanje uravnava našo celotno bit, kar je lahko zelo intenzivno. Lahko začutimo pospešeno bitje srca, ko odpre našo srčno čakro, lahko čutimo mravljince, znojenje, stiskanje v prsnem košu. Vse to pomeni, da moldavit pomaga odpraviti naše blokade. V tem primeru priporočamo postopno navajanje na njegovo vibracijo.

Moldavit deluje tudi kot zaščitnik našega energetskega telesa – pomaga odstraniti in preprečiti tujim energijam, da se prilepijo na nas ter pomaga, da se mi odcepimo od vseh ljudi, situacij, ki so toksične za nas in nam jemljejo energijo.

 

Povezava z Moldavitom

Moldaviti so v moje življenje prišli zelo zgodaj, prvič sem za njih slišala 25 let nazaj in sem čutila močno povezavo v trenutku. Šele 7 let nazaj pa sem imela srečo dobiti svoj prvi večji moldavit in od takrat so nenehno prisotni v mojem življenju. Moldavit okoli vratu je postal neločljiv del mene, sploh v teh intenzivnih časih. Moldavit uporabljam za razvijanje višjih sposobnosti ter tudi za sanjanje – zavestno oz. lucidno sanjanje. Moldavit tudi pomaga vsem, ki nismo čutili povezave z zemljo, z to inkarnacijo, z načinom življenja na zemlji, da odkrijemo razlog svoje inkarnacije tukaj in da sprejmemo svojo pot v tem življenju.

Možnost imeti okoli sebe večje število moldavitov, ki jih navezujem v makrame vezave, je zame neprecenljiva. Vsak moldavit je poseben, po obliki, reliefu, odtenku barve. Vse moldavite dobim izključno iz enega preverjenega, pristnega vira. Ker so dragoceni in izredno cenjeni, se marsikje najdejo ponaredki iz stekla – vsak, ki začuti vibracijo bo takoj prepoznal ali je moldavit pristen (oddaja visoko vibracijo) ali ponaredek (brez energije).

Moldavit sidra svetlobo

Moldavit pomaga sidrati svetlobo na Zemlji, ni naključje, da se je razširil na celotno zemljo in vedno več ljudi začuti klic po povezovanju z moldavitom.

Zaradi dragocenosti so trenutna nahajališča moldavita že zelo izpraznjena, posledično se tudi vrednost moldavita strmo dviguje iz meseca v mesec. V kolikor vas pokliče, je sedaj odličen trenutek, da si izberete svojega.

 

Izberi svoj moldavit:

https://esencavesolja.si/kategorija-izdelka/makrame/moldavit-makrame/moldavit/

Nazaj
ŠAMANSKI BOBEN – orodje, ki spreminja realnost
Naprej
Daj najboljše kar imaš