Kaj so kristalne mreže?

Kristalne mreže (crystal grid) so z namero programirani kristali, razporejeni v specifičnem, geometrijskem vzorcu. Ustvarimo jih lahko za številne namene.
Uporabljajo se lahko za izboljšanje energije prostora, zdravljenje, zaščito… Možnosti je neskončno.

Kako se kristalne mreže razlikujejo od uporabe enega samega kristala?

Na splošno pri ustvarjanju kristalne mreže uporabljamo več vrst kristalov. Uporabljamo kombinirano energijo ne samo različnih vrst kristalov z različnimi lastnostmi, temveč s tem tudi ojačamo njihovo energijo. Zamislite si to kot skupino kristalov, ki dodajajo svoje moči, da vam pomagajo do spremembe.

Kako delujejo?

Kar daje kristalnim mrežam toliko moči in povečano učinkovitost je, da združujejo energijo različnih stvari:

1) Energija kristalov –  kristali imajo svojo lastno geometrijsko strukturo ali obliko. Ti delujejo res dobro, če jih kombiniramo z geometrijskimi vzorci kristalne mreže. Vsak kristal nosi svojo edinstveno energijo in pomen. kristalne mreže izkoriščajo energijske lastnosti različnih kristalov, da nas podpirajo pri našem cilju ali nameri. Zato izberemo kristale, ki imajo lastnosti ali podpirajo tisto, kar pri svoji nameri potrebujemo. Nekateri kristali se uporabljajo za povečanje učinkov drugih kristalov in usmerjanje njihovih energij znotraj mreže. Kristalne strukture kristalov pomagajo shraniti naš namen in ga oddajajo tako dolgo, kot želimo.

2) Sveta Geometrija – Sveta Geometrija je osnova kreacije, zato je smiselno, da če želimo, da se v naši realnosti kaj spremeni, to vtkemo v Sveto Geometrijo ter s tem pošljemo energijo mreže v mrežo Vesolja.  Različne geometrijske oblike in simboli imajo svoje specifične pomene, zato smo tudi tukaj pozorni na izbiro in izberemo takšno, da podpirajo cilj ali namen, ki stoji za našo kristalno mrežo.

Podlage (Sveta Geometrija) za vašo kristalno mrežo so na voljo tukaj:

Pri nas pa lahko dobite tudi sete s kristali za kristalno mrežo:

3) Števila – ko pazljivo izberemo število kristalov, ki jih bomo postavili na svojo mrežo, s tem vanjo vnesemo tudi numerološko simboliko, lastnosti in zakonitosti.

4) Namera – z našimi mislimi usmerjamo tudi energije. Ko so kristali napolnjeni oz. programirani z našo namero in razporejeni po mreži z določenim ciljem v mislih, potem resnično delujejo po svojih najboljših močeh. Jasnost namere je pri tem bistvenega pomena.

Seveda pa se lahko postavitve svoje kristalne mreže lotite tudi čisto intuitivno.

       

Podlage (Sveta Geometrija) na fotografijah: KODE ZAVESTI (Consciousness Codes)

Nazaj
Zakaj čiščenje materialnih stvari iz preteklosti pomaga lažje živeti v sedanjosti
Naprej
Že poznate nepalsko kadilo?