Kolumbijanit kot že ime pove, izvira iz Kolumbije. Tam je bil zelo visoko cenjen kamen kolumbijskih indijancev. Indijanci mu pravijo “Piedra Rayo”, kar pomeni “Kamen Strele”. Tradicionalno so ga uporabljali zdravilci v plemenu kot orodje, ki jih poveže z izvorom in jim omogoča komunikacijo z drugimi sferami.

Kaj je kolumbijanit?

Kolumbijanit je bil prvotno uvrščen v skupino meteoritov, saj po svoji strukturi zelo spominja na tektite. Kasneje so ugotovili, da gre za zemeljski kamen. In sicer za izjemno starodavno obliko obsidiana (vulkanskega stekla), ki ima obliko tektita. Kar je zelo zanimivo je dejstvo, da je preživel 30 milijonov let – običajno obsidian v naravi preživijo do nekaj milijonov let preden razpadejo. Gre za zelo redek in energetsko zelo močan biser narave.

Kako deluje kolumbijanit?

Kolumbijanit nosi zelo visoko vibracijo. Kot tak, je zelo močno orodje, pomočnik na poti vsakega, ki želi odkriti pravo povezavo z izvorom in s samim seboj.

Kolumbijanit ti bo pomagal prižgati notranji ogenj, odpreti skrite energije znotraj nas. Na ta način bomo lahko naredili potrebne transformacije v življenju. V sebi nosi moč samorefleksije – nam zrcali kar moramo videti.

Pomaga nam aktivirati našo korensko čakro, čakro tretjega očesa in kronsko čakro. Na ta način bomo ostali prizemljeni in povezani z vesoljem, izvorom istočasno. Pomaga nam priti do sporočil našega višjega jaza, sporočil iz višjih sfer, pomaga nam da se povežemo z našimi vodniki.

S kolumbijanitom se lahko povežemo tudi, ko imamo težko obdobje, ko se počutimo nestabilni, nesigurni oz. imamo druge izzive v življenju. Lahko ga postavimo na tretje oko in dovolimo, da nas vodi in pokaže pot.

Metafizične lastnosti kolumbijanita

Kolumbijaniti imajo cel nabor metafizičnih lastnosti, nekaj od teh je:

  • Pomaga odpreti in ojačati višje sposobnosti
  • Povezava in komunikaciji z bitji in spiriti iz drugih dimenzij
  • Prinaša srečo v naše življenje in dvigne razpoloženje
  • Pomaga se nam spomniti prejšnja življenja
  • Čisti negativne energije
  • Pomaga pri duhovnem prebujenju
  • Pomaga sprostiti in spustiti našo čustveno prtljago
  • Aktivira tretje oko

 

Kako prepoznaš kolumbijanit?

Kolumbijaniti so običajno okrogle, jajačaste oblike, lahko pa imajo tudi druge oblike. Ko ga pogledamo, izgleda črn, siv. Površina je lahko manj ali bolj svetleča. Ko ga dvignemo in pogledamo proti svetlobi, pa postane transparenten in sije v rahlih odtenkih rjave barve.

Kako očistiš kolumbijanit?

Kolumbijanite ni potrebno čistiti pogosto, zaradi njihove narave – ne posrkajo energije ampak jo odbijejo. Če pa začutiš, da ga želiš očistiti, se ga lahko postavi v posodico s soljo za čez noč Lahko pa uporabiš tudi dim žajblja za čiščenje.

Kolumbijaniti, ki jih ponujamo

Vsi kolumbijaniti v naši spletni trgovini prihajajo direkt iz Kolumbije in so bili kupljeni s strani Darijinega prijatelja.

IZBOR KOLUMBIJANITOV NAJDEŠ V NAŠI SPLETNI TRGOVINI – KLIK

Nazaj
OPAL – Kristal rajske ptice
Naprej
Magični Morion