ŠUNGITNI DISK v makrame vezavi

33,00

Velikost kristala: 3,5 cm, poliran disk

Barva vezave: črna

Dolžina: nastavljiva, med 45-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki. V makrame so vpleten sfere lava stone. Makrame je zaključen s sferami lava stone.

 

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

ŠUNGIT

Šungit je redek kristal, ki ga najdemo v okraju Shunga v Rusiji. Po sestavi je večinoma iz ogljika, vendar do danes ni jasen njegov izvor.

Šungit se uporablja za čiščenje vode, ima tudi antioksidativne lastnosti. Ščiti pa tudi pred elektromagnetnimi sevanji. Posledično ima velik detox učinek na naše fizično in energetsko telo.

Pomaga lajšati stresne situacije, saj nevtralizira negativne energije in nas vrača v harmonijo. Podpira predvsem prve tri čakre (korensko, spolno in pleksus) in posledično nam pomaga biti prizemljeni.

OBLIKA DISK / TORUS / PI KAMEN

Pi kamen je  majhen krožen kamen z luknjo na sredini, ta oblika je znana tudi kot torus (torus je trodimenzionalna oblika diska z luknjo).

Pi kamni imajo več simbolike. Ena od njih je, da predstavljajo naše energetsko polje in energijo vesolja. Njihova okrogla oblika prav tako predstavlja arhetip enosti.

Edinstvena oblika Pi kamnov omogoča energiji, da teče od spodaj skozi center, okrog čez obliko ter nazaj dol ter ponovno gor skozi center. To je nenehen trodimenzionalni tok energije. Tudi energija v nas kroži na podoben način, gor po sredini telesa, čez našo kronsko čakro ter dol preko našega sijočega energetskega telesa.

Tradicionalno se je ta oblika kamna uporabljala za zaščito, saj zaščiti naše energetsko polje, ga ojača.

Več o Pi kamnih v našem članku >>>


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom