Verjetno ste že slišali za različne dišeče vodice iz Peruja. Pa poznate tudi njihovo uporabo in lastnosti?

Agua de Florida se je od samega začetka uporabljala za odišavljanje posteljnine, odišavljanje prostora, kot dodatek kopeli, kot dodatek za čiščenje doma in kot kolonjska vodica za po britju. Uporabljala se je tudi za preventivo pri glavobolih, pomiritev srbečega lasišča, razkuževanje površinskih ranic in za splošno psihično pomiritev.

Originalna receptura ostaja nespremenjena že več kot 200 let.

Šamani v Južni Ameriki jo že dolgo uporabljajo za energijsko čiščenje tekom obredov in ritualov ter za podporo pri zdravilnih procesih.  Dišeča vodica pomaga očistiti težke energije v našem energetskem polju, pomaga pri zaščiti pred neželenimi energijami, pomaga pritegniti podporne energije ter nas prizemljiti. Po napornem dnevu nam pomaga očistiti naše energetsko telo vsega balasta, kar ni naše. Poleg tega pa zelo lepo diši in se lahko uporabi tudi kot osvežilna meglica za telo.

Vodice so odlična alternativa, ko ste v situaciji, ko ne morete prižigati naravnega kadila.

Poleg originalne Agua de Floride obstaja še nekaj različic dišečih vodic: Agua De Rosas, Agua de Kananga in druge…

Osnovni namen je pri vseh enak, se pa razlikujejo po sestavi in vonju in so namenjene bolj specifičnim uporabam:

Agua de Rosas – aroma vrtnice nas podpre, ko se počutimo izven ravnovesja, ter nas ovije v ljubečo energijo. Kot podpora pri intenzivnih čustvenih procesih, povezovanju s sveto žensko energijo in odpiranju srca. Ko potrebujemo priti v stik z ljubeznijo do sebe in pri spuščanju starih odnosov. V pomoč je tudi, ko si želimo v naš že obstoječi odnos vnesti svežo energijo.

Agua de Kananga je močnejša verzija Agua de Floride. Po delovanju in učinku ji je zelo podobna, ima pa močnejšo in bolj moško energijo. Odlična podpora pri uravnovešanju energij, ko potrebujemo bolj konkretno moč za energijsko čiščenje. In ko si želimo več notranjega miru in ravnovesja. Tudi kot pomoč pri prizemljevanju.

Vodice so v tradicionalnih plastičnih flaškah, za še bolj praktično uporabo jih lahko tudi prelijemo v manjšo flaško s pršilko in jo imamo vedno pri sebi.

Na voljo pri nas, samostojno ali v setu, tukaj: DIŠEČE VODICE 

Nazaj
Magični Morion
Naprej
Učinek zvoka: zakaj na zvočno kopel?