Palo Santo s palčko Selenita

12,00

Tri palčke lesa Palo Santo + palčka Selenita (dolžine 10 cm).

Selenit skupaj z očiščevalnim dimom Svetega Lesa pomaga odstranjevati težke energije v prostoru.

Selenit je mineral kalcijevega sulfata vezan z vodo, znan tudi pod imenom “Marijino steklo”. Je izjemen ojačevalec drugih kristalov, zato zdravilci pogosto selenitne palice uporabljajo v kombinaciji z drugimi kristali. Oblika palčke nam omogoči, da energijo kristala specifično usmerimo.  Selenit je kamen, ki s seboj nosi eno najmočnejših energij aktivacije na Zemlji. V sebi nosi zapise evolucije na Zemlji in jih odpre vsem tistim, ki ga za to zaprosijo. Odpira telepatske komunikacijske poti in pomaga, da se vzpostavi komunikacija z izkušnjami iz prejšnjih življenj.  Selenit s svojimi vibracijami prinaša v naša življenja vibracijo ljubezni in radosti.

Selenit čisti energijske blokade, vpliva na živčni sistem ter ohranja njegovo ravnovesje. Ugodno vpliva na hrbtenico ter deluje razstrupljevalno na telo. Blaži napetost in mišične krče.

(Pozor: Selenita nikoli ne čistimo z vodo ali ga namakamo vanjo, saj se lahko raztopi).


Palo Santo je cenjen zaradi svojih čistilnih in zdravilnih lastnosti, podobnih žajblju in cipresi. Je del družine citrusov, njegov vonj pa vsebuje sladke note bora, mete in limone.

Šamani ga že tisočletja uporabljajo za zdravljenje raznih bolezni, za čiščenje in odstranjevanje težke energije ter z njo povezanih bitij.

Ko ga prižgemo, ustvari prijeten, svež dim ter oddaja vonj, ki dviguje vašo vibracijo v pripravi na meditacijo in omogoča globljo povezavo z Izvorom. Palo Santo krepi ustvarjalnost in prinaša srečo tistim, ki so odprti za njegovo čarovnijo.

Ni na zalogi

Opis

Selenitna palčka meri v dolžino 10 cm.

Vsaka selentina palčka je drugačna (lahko se rahlo razlikuje od tiste na sliki).