OBSIDIAN HORUSOVO OKO medaljon

60,00

Čudovit obesek iz črnega obsidina z gravuro Horusovega očesa.

Kristal: medaljon iz črnega obsidiana iz Mehike

Velikost kristala: medaljon premera 5 cm

Verižica: makrame verižica nastavljiva med 40 – 65 cm

Barva vezave: kovinsko srebrna

Na voljo je izdelek na sliki.

Macrame by Darija *** Narejeno v Sloveniji

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

OBSIDIAN

Obsidian je vrsta vulkanskega stekla, ki so ga v centralni in južni Ameriki ljudstva tradicionalno uporabljala na svojih obredih.

Obsidian je najmočnejši kristal za zaščito. Zaščiti nas energetskih napadov, absorbira in odstrani negativno energijo iz okolja. Povezan je z korensko čakro in pomaga pri prizemljevanju, ki je nujno potrebno pri energetskem delu. Vzpodbuja tudi naše višje sposobnosti. Na fizičnem nivoju pomaga odpravljati napetosti v telesu in mentalni stres.

 

Horusovo oko je starodavni simbol, ki predstavlja “oko, ki vidi vse” – oko “boga” oz. Ene izvorne Zavesti, tudi oko Enosti, ki vidi preko polarnosti, Tretje Oko in Oko Srca. Je eden najpomembnejših simbolov, ki ga lahko najdemo v vseh starodavnih kulturah. Starodavne šole Misterijev so ga zaradi vsega naštetega vzele kot svoj simbol in sprva so ga smeli uporabljati le najvišji svečeniki in svečenice. Kasneje, v dinastičnem Egiptu, je Horusovo oko postalo simbol vladarske moči, znanja, modrosti in zaščite pred negativnimi silami – v tem in posmrtnem življenju.


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom

Dodatne informacije

Izberi željeni tip verižice

Obesek na makrame verižici, Obesek na srebrni verižici