INDIVIDUALNE ZVOČNE MASAŽE

KAJ JE MASAŽA S TIBETANSKIMI POJOČIMI POSODAMI

Masaža s tibetanskimi pojočimi posodami je metoda z močnimi zdravilnimi in sproščujočimi učinki. Vibracija posod vpliva na naše fizično telo, tako da deluje na izvorno frekvenco/vibracijo naših celic. To je vibracija s katero se rodimo in katera z leti zaradi tempa življenja upade. S tem upade naša življenjska energija. Vibracija posod jo uravnava in zvišuje, hkrati pa obnavlja in pomlajuje celice, razstruplja organizem in izboljšuje cirkulacijo krvi in limfe.

Zvok posod umirja um, naši možgani med masažo padejo v alfa stanje, to je izven telesno stanje, ki nas popelje do naše podzavesti. S tem se čistijo stare travme in vzorci iz podzavesti, zmanjšuje se stres, naš um se izklopi in pade v stanje globoke sprostitve.

Masaža deluje tudi na naše energetsko telo, tako da čisti in uravnava delovanje čaker, čisti naše energetske kanale ter s tem povečuje energetsko pretočnost telesa in dviguje zavest.

KAKO POTEKA MASAŽA

Masaža traja 60 minut v prijetno ogretem prostoru. Masirani leži na tleh na udobni podlagi, okoli telesa se položi več posod, na katere maser igra. Z glavno delovno posodo drsi po celem telesu in jo polaga na dele telesa, kjer je pretok energije oslabljen. Tako z direktnim kontaktom in vibracijo vpliva na fizično telo, hkrati pa zdravilni zvok vpliva na energetsko telo in omogoča globoko sprostitev uma in telesa.

Več informacij na: shivani.si