ZVOČNE KOPELI Z DARIJO IN URŠO

Očistite vaše telo od znotraj s pomočjo zvoka in vibracije. Kaj je zvočna kopel? Je globoko sproščanje telesa in uma, kjer dovolimo zvoku, da nas podpre točno tam kjer potrebujemo. Vsaka zvočna kopel je unikatna. Glasbila se kombinirajo glede na energijo in potrebe oz. želje skupine, ki se intuitivno pokažejo pred in tekom same zvočne kopeli.

VEČ...


HARMONIJA BITJA - ZVOČNO UGLAŠEVANJE Z MATEYO IN SANDRO

Ljudje smo bitja, ki obstajamo hkrati na več nivojih, na več dimenzijah, preko časa in prostora. In kljub temu, da imamo vsi v sebi vse kar potrebujemo, da se pozdravimo, postavimo v center in se uravnovesimo, včasih potrebujemo malo pomoči od zunaj. Vsaka stvar in vsako bitje vibrira z natančno določeno frekvenco, saj vse izvira iz primarnega Zvoka, ki je ustvaril vse, kar obstaja. Vse je Zvok. Zvok ojačan z namero, zdravi, transformira in ustvarja nove realnosti.

VEČ...


INDIVIDUALNE ZVOČNE MASAŽE

Kaj je masaža s tibetanskimi pojočimi posodami? Masaža s tibetanskimi pojočimi posodami je metoda z močnimi zdravilnimi in sproščujočimi učinki. Vibracija posod vpliva na naše fizično telo, tako da deluje na izvorno frekvenco/vibracijo naših celic. To je vibracija s katero se rodimo in katera z leti zaradi tempa življenja upade. S tem upade naša življenjska energija. Vibracija posod jo uravnava in zvišuje, hkrati pa obnavlja in pomlajuje celice, razstruplja organizem in izboljšuje cirkulacijo krvi in limfe.

VEČ...