ZVOČNE KOPELI Z DARIJO IN URŠO

Očistite vaše telo od znotraj s pomočjo zvoka in vibracije. Kaj je zvočna kopel? Je globoko sproščanje telesa in uma, kjer dovolimo zvoku, da nas podpre točno tam kjer potrebujemo. Vsaka zvočna kopel je unikatna. Glasbila se kombinirajo glede na energijo in potrebe oz. želje skupine, ki se intuitivno pokažejo pred in tekom same zvočne kopeli.

VEČ...


HARMONIJA BITJA - ZVOČNO UGLAŠEVANJE Z MATEYO IN SANDRO

Harmonija Bitja je 90 ali 180 minutna zvočna kopel, na kateri se s pomočjo meditacije, zvoka gonga, tibetanskih posod, šamanskih bobnov, petja in ostalih glasbil, sprostimo in potopimo v globine svojega Bitja ter dovolimo, da se v nas sprožijo zdravilni procesi, ki nas postavijo nazaj v koherenco vseh treh nivojev Bitja: Telesa, Duše in Spirita.

VEČ...


INDIVIDUALNE ZVOČNE MASAŽE

Kaj je masaža s tibetanskimi pojočimi posodami? Masaža s tibetanskimi pojočimi posodami je metoda z močnimi zdravilnimi in sproščujočimi učinki. Vibracija posod vpliva na naše fizično telo, tako da deluje na izvorno frekvenco/vibracijo naših celic. To je vibracija s katero se rodimo in katera z leti zaradi tempa življenja upade. S tem upade naša življenjska energija. Vibracija posod jo uravnava in zvišuje, hkrati pa obnavlja in pomlajuje celice, razstruplja organizem in izboljšuje cirkulacijo krvi in limfe.

VEČ...