REDNE TEDENSKE ZVOČNE KOPELI

Očistite vaše telo od znotraj s pomočjo zvoka in vibracije.

Razvajale vas bova Darija in Urša z vibracijami sledečih glasbil:

  • nepalski gong
  • tibetanske posodice
  • šamanski boben
  • kristalne posode
  • rainstick
  • Koshi zvončki
  • Ostala drobna glasbila

Vsaka zvočna kopel je unikatna in taka bo tudi kopel za vašo skupino. Glasbila se kombinirajo glede na energijo in potrebe oz. želje skupine, ki se intuitivno pokažejo pred in tekom same zvočne kopeli. Pred kopeljo se prostor energetsko pripravi, tako da je tudi okolje podporno za zvočno razvajanje. Na začetku se bomo sprostili z kratkim vodenim sproščanjem in ozavestili namero kopeli. S tem usmerimo energijo zvoka v področje, kjer želimo podporo, pomoč ali uvide.

Zvočna kopel prebudi našo notranjo celoto in popelje telo v stanje ravnovesja in harmonije.

GONG

Gong je znan po zelo intenzivnem globokem zvoku, ki zavibrira celotno telo do globine kosti. Vibracije so zelo močne in delujejo na vseh nivojih našega fizičnega telesa in vseh energetskih teles. Zvočne vibracije gonga pomagajo odblokirati zastoje energije v našem telesu ter nas popeljati v globoko raziskovanje sebe.

Vibracije gonga so zelo močan in učinkovit način za sproščanje stresa. Gong ustvari zvoke, ki vas globoko sprostijo. Ob tem se naš živčni sistem začne balansirati in se lahko prične sproščanje nakopičenega stresa. Vibracije gonga nežno zajamejo telo od zunaj in postopoma prodrejo v globine telesa in omogočijo globoko sprostitev za telo. Običajno to privede do umirjanja srčnega ritma, krvni tlak se uravna in vzpostavi se naravni ritem dihanja. Gong pripomore k harmoniji telesa in do spontanega meditativnega stanja našega uma.

Preko vibracije zvoka in energije se izrazi zdravilni učinek gonga. Zdravilni zvoki proizvedejo vibracije, ki pomagajo izboljšati splošno počutje. Na energetskem nivoju gong pomaga odpreti čakre in sprostiti blokirano energijo, podobno kot akupunktura ali masaže.

Gong kopeli so odlične za stanja, ki nastanejo zaradi neravnovesja med telesom in dušo. Taka stanja so depresije, izčrpanost, osamljenost, jeza, strah, sovražnost in podobno.

 

TIBETANSKE POSODICE

Tibetanske posodice nas s svojim nežnim zvokom povezujejo z vesoljem, z višjimi aspekti. Umirijo um, dovolijo telesu da se globoko sprosti. Šele ko smo sproščeni in je naš umirjen, lahko telo vklopi svojo inteligenco in prične s samozdravljenjem, kjer je to potrebno.

 

ŠAMANSKI BOBEN

Boben nas povezuje s Zemljo, pomaga nam biti prisotni v tem življenju. Prvi zvok, ki smo ga slišali v maternici, je bilo ritmično bitje materinega srca. Šamanski boben je močno orodje, ki nas ponovno popelje v ta občutek, v ta ritem in s tem vzpodbudi mir, harmonijo, občutek enosti. Podpre zdravljenje na vseh nivojih. Enakomerno ritmično bobnanje 4-7 udarcev na sekundo ima dokazano vpliv na našo zavest in zaznavanje. Tako bobnanje fizično vpliva na naše možgane, na obe možganski hemisferi in ju začne ponovno usklajevati (saj sta običajno v disharmoniji, nepovezani). To je neprecenljivo, saj je harmonija med obema možganskima poloblama ključ do zdravja na vseh nivojih.

 

Kdaj in kje?

Običajno trajanje kopeli je 60 min do 90 min. Redne kopeli izvajamo v Ljubljani - točna lokacija navedena ob posameznem dogkodku, objavljenem v našem koledarju ali facebook strani.

ZVOČNE KOPELI ZA ZAKLJUČENE SKUPINE

Če želite izkusiti zvočno kopel med prijatelji ali družino, vam sedaj nudimo zvočne kopeli namenjene vaši skupini ali družbi.

Zvočno kopel si lahko privoščite za posebne priložnosti, kot so rojstni dnevi in druga družinska praznovanja ali enostavno kot razvajanje v družbi prijateljev.

Zvočna kopel za vašo skupino se lahko izvede na vašem domu, v kolikor imate ustrezen prostor. Sicer lahko prostor zagotovimo mi.

Običajno trajanje kopeli je 60 min do 90 min.

PRISPEVEK *:

  • 6 do 10 oseb: 25 € na osebo
  • 11 do 16 oseb: 20 € na osebo
  • 17 in več oseb: 15 € na osebo

*V primeru, da mi najamemo prostor, se doplača še cena najema prostora.

Kontaktirajte nas za rezervacijo terminov ali več informacij: [email protected], [email protected] ali pokličite 031 339 788.

Udeleženci o zvočni kopeli


Na zvočni kopeli mi je bilo super. Zadnje čase se nisem počutila najbolje in prišel je čas, ko sem se odločila, da več časa namenim zase in se postavim na prvo mesto. Počutim se bolje.
Z veseljem bom še prišla.
Sanja iz Ljubljane

Kontaktirajte nas

Polja označena z zvezdico * so obvezna