LAHKO POSTANEŠ IN IMAŠ KARKOLI, AMPAK…

 

… ne s trdim delom, leti garanja, odrekanj ali zapostavljanja družine! Če bi bilo temu tako, bi namreč že bili tam, srečni in izpolnjeni, a niste.

 

Ne glede na to, na katerem področju vašega življenja stvari ne tečejo tako, kot bi si želeli, v sebi že ves ta čas nosite svojo, unikatno rešitev, za ta izziv.

 

Tudi sam sem bil prepričan, da ne potrebujem pomoč, a je bila ravno podpora ljudi, ki so me razumeli in verjeli vame odločilna, da sem v sebi našel rešitev za težave z zdravjem, ljubeznijo in delom.

Moja pot je šla nekako takole ...

 

Po letih dela na sebi sem verjel, da vem, kdo v resnici sem in da je mogoče čisto vse.

A če sem iskren, mi vso to znanje ni prav nič koristilo. Moje življenje ni bilo dosti boljše od tistega, ki so ga živeli ljudje, ki se nikoli niso udeležili kakšne duhovni delavnici ali si prebrali kakšne knjige s področja duhovnosti, psihologije ali osebnostne rasti. Tako kot drugi, sem bil velikokrat nesrečen. Čutil sem tesnobo in se celo odrekel svojim sanjam ter se zadovoljil s povprečjem. Tudi na partnerskem področju mi ni šlo in spraševal sem se, zakaj ne morem spoznati partnerke, s katero bi si želel ustvariti družino.

Kot da to nebi bilo dovolj, so se pojavile še zdravstvene težave.

Ni mi uspel odpraviti vzroka za pešanje zdravja, zato je prišlo novo, še jasnejše opozorilo, da nekaj ne počnem prav. Zgodili sta se mi dve nesreči, zaradi katerih sem se končno zamislil nad svojim življenjem in sprejel drastično odločitev, da dam odpoved. V želji po svobodi in izpolnjenosti sem pustil udobno službo inženirja strojništva in se odločil, da bom delal z ljudmi. Zdravje se mi je izboljšalo takoj, delo pa mi ni in ni želelo steči.

 

Nisem vedel, da se morem najprej spremeniti sam, če želim, da se spremeni moje življenje.

Iskreno sem pričakoval, da si bom novo življenje lahko ustvaril v največ letu dni, a je trajalo dobra tri leta. Na tej poti sem moral spoznati, da novega življenja ne morem zgraditi na temeljih starega in da moram najprej spremeniti svoja temeljna prepričanja. Spoznati sem moral, da sem za to, kar doživljam v svojem življenju odgovoren sam. Naučiti sem se moral, kako si zavestno ustvarjati svojo resničnost in prenehati z življenjem na avto pilotu. Ugotoviti sem moral, kako prepoznati svoje notranje vodstvo in mu brezpogojno slediti. Najteže od vsega pa se je bilo naučiti zaupati, da bo v moje življenje vse prišlo ob pravem času in ne takrat, ko si jaz to zamislim.

 

 

Moja zgodba je zgodba s srečnim koncem.

Rezultati tega intenzivnega večletnega dela so se začeli kazati šele, ko sem se prenehal truditi in se prepustil. Kar naenkrat sem bil povsod ob pravem času na pravem mesu. Brez napora so se mi začele uresničevati sanje, postal sem govornik, o moji zgodbi se je posnel VIDEO, dobil sem delo, kjer sem bil plačan za to, da sem se igral, spoznal sem žensko svojih sanj … V nekaj mesecih sem v življenje pritegnil vse to, kar sem si prizadeval vsa ta leta doseči s trdim delom.

Več o tem, kako ti lahko pomagam, da si tudi ti ustvariš boljše življenje, si lahko prebereš na moji spletni strani www.iamuros.com.

Več o meni pa na strani O Urošu.