INTUITIVNA PODPORA in POVEZAVA S SVOJIM BISTVOM

Intuitivna podpora

Vsak človek je unikaten, z unikatno zgodovino, sedanjostjo in prihodnostjo. Intuitivna podpora spoštuje prav to edinstvenost. Zato intuitivno. Ker duša, višji jaz posameznika pove, kaj v tistem trenutku oseba potrebuje in na kakšen način. Zato je lahko tudi način, trajanje, metode, vsebina svetovanja vsakič popolnoma drugačno. Preko pogovora z osebo pridemo do bistva težav, blokad, vzorcev ki nas ovirajo. Običajno se na intuitivnem svetovanju lažje razkrije omejitve posameznika, obenem pa se preko mene pretočijo tudi informacije, ki jih potrebujete slišati in ozavestiti v danem trenutku.

Povezava s svojim bistvom

Za razliko od intuitivnega svetovanja gremo tukaj korak dlje, ko imamo že ozaveščeno težavo lahko tudi aktivno, s pomočjo podpornih energij prižnemo z ponovno vzpostavitvijo svoje povezave z dušo, s svojim bistvom.

V grobem gre za kombinacijo pogovora, energetske podpore na različnih ravneh, vzpostavitve povezave s pomočniki, z Zemljo in Vesoljem. Podpora z namenom čiščenja, uravnovešanja in povezave s svojim pravim bistvom.

Ali je intuitivna podpora in Povezava s svojim bistvom primerno za mene?

Ste pripravljeni spremeniti svoje življenje in sebe?

Ste se pripravljeni soočiti s svojimi strahovi in vsajenimi prepričanji, ki vas omejujejo?

Ste pripravljeni sprejeti, da je življenje več kot rutina, ki nam jo vsiljuje današnja družba?

Čutite povezavo, vendar ne veste kako dalje?

Če karkoli od zgoraj naštetega drži, potem vam lahko Intuitivna podpora in Povezava s svojim bistvom, pomaga na vaši poti prebujenja v vašo pravo moč.

Kako deluje intuitivna podpora in povezava s svojim bistvom?

Prvi in ključni pogoj je, da ste pripravljeni delati na sebi. Na vseh nivojih. Jaz sem samo posrednik, pretvornik informacij iz Vesolja, Izvora, dokler ne odklenete tega znanja v sebi. Kar je pripravljeno, da se spremeni, se bo začelo spreminjati. Informacije, ki ste jih pripravljeni sprejeti, bodo prišle. Celotno Vesolje / Izvor komaj čaka, da se odpremo in da nam lahko pomaga na naši poti.

Tehnike, znanja, metode, ki jih uporabim tekom Povezave s svojim bistvom zajemajo: povezavo z Vesoljem, ki neposredno pošlje potrebne informacije, Intuicija, Srčna Šamanska podpora na vseh nivojih, Čiščenje s svetimi rastlinami, Čiščenje prostora, Uporaba kristalov, Zvoka,…

Energijska izmenjava:

  • Intuitivna podpora - 55 EUR  (1 ura)
  • Povezava s svojim bistvom - 66 EUR  (1 ura)
  • Intuitivna podora + Povezava s svojim bistvom - 88 EUR  (2 uri)

Za več informacij in termine, mi pišite ali pokličite.

[email protected]

031 339 788

Več o meni si preberite TUKAJ 🙂

Objem ♥