PORTALI ZAVESTI 

3 - dnevna intenzivna delavnica starodavnega znanja za novo dobo, ki je namenjena ženskam. Vse ženske imamo v sebi modrost, znanje, intuicijo. Živele smo mnoga življenja… kot svečenice, šamanke, zdravilke, učiteljice, varuhinje Svetega Znanja, zaščitnice Zemlje…

VEČ...


LUCIDNE SANJE

Darija se že vrsto let ukvarja z Lucidnimi sanjami. Nekajkrat na leto organiziramo tudi delavnico Lucidne sanje. Med letom pa poteka veliko ostalih aktivnosti, ki bodo podprle vaše lucidne sanje.

VEČ...

 


KREATIVNA DELAVNICA: OBČUTI SVETO GEOMETRIJO

O Sveti Geometriji je bilo skozi zgodovino napisanega veliko. Je jezik Zavesti, iz katerega je ustvarjeno vse, kar obstaja. Do sedaj smo jo po večini poskušali razumeti na logičen način. Nekateri smo jo tudi risali, ustvarjali ... A sedaj, ko se sidrajo energije nove dobe, je ključnega pomena, da Sveto Geometrijo tudi začutimo.

VEČ...


ALKIMIJA VRTENJA: MEDITACIJA V GIBANJU

Vrtenje je prijetna, a močna praksa, ki popelje vaše telo, um in duha na pot razširjene zavesti, višjega potenciala in odkrivanja samega sebe. Postavi vas v Center, ravnovesje, prebudi notranjo srečo in vas poveže z vašim pravim Bistvom. Pogosto se zgodi, da dosežemo močne in globoke občutke ekstaze in zlitja s celotnim obstojem.

VEČ...