PORTALI ZAVESTI 

3 - dnevna intenzivna delavnica starodavnega znanja za novo dobo, ki je namenjena ženskam. Vse ženske imamo v sebi modrost, znanje, intuicijo. Živele smo mnoga življenja… kot svečenice, šamanke, zdravilke, učiteljice, varuhinje Svetega Znanja, zaščitnice Zemlje…

VEČ...


LUCIDNE SANJE

Ali se vam je kdaj zdelo, da tretjino življenja prespite in nimate pojma kaj se takrat dogaja? Ali ste imeli kdaj željo, da bi bili zavestni tudi v sanjah, da bi se spomnili vseh dogodkov, tako kot v dnevnem življenju? In nenazadnje, če imate željo in vzgib razvijati se kot oseba v dnevnem življenju, zakaj nebi storili tega tudi v realnosti sanjskega jaza?

VEČ...

 


KREATIVNA DELAVNICA: OBČUTI SVETO GEOMETRIJO

O Sveti Geometriji je bilo skozi zgodovino napisanega veliko. Je jezik Zavesti, iz katerega je ustvarjeno vse, kar obstaja. Do sedaj smo jo po večini poskušali razumeti na logičen način. Nekateri smo jo tudi risali, ustvarjali ... A sedaj, ko se sidrajo energije nove dobe, je ključnega pomena, da Sveto Geometrijo tudi začutimo.

VEČ...


ALKIMIJA VRTENJA: MEDITACIJA V GIBANJU

Vrtenje je prijetna, a močna praksa, ki popelje vaše telo, um in duha na pot razširjene zavesti, višjega potenciala in odkrivanja samega sebe. Postavi vas v Center, ravnovesje, prebudi notranjo srečo in vas poveže z vašim pravim Bistvom. Pogosto se zgodi, da dosežemo močne in globoke občutke ekstaze in zlitja s celotnim obstojem.

VEČ...