Portali Zavesti

3 - dnevna intenzivna delavnica starodavnega znanja, modrosti in tehnik, ki vam ga bo predala Mateya Triglav


Datum: 30. september. - 2. oktober 2022 (petek-nedelja)
Čas: vsak dan od 9:30 do 20h
Lokacija: Ljubljana - Šentvid

Prijavi se tukaj: PRIJAVA na delavnico Portali Zavesti (spodaj izberi vplačilo akontacije ali celoten znesek)

Manjša skupina. Število mest je omejeno.

Dodatne informacije / vprašanja na [email protected] 


 


Komu je delavnica namenjena?

Vse ženske imamo v sebi modrost, znanje, intuicijo. Živele smo mnoga življenja… kot svečenice, šamanke, zdravilke, učiteljice, varuhinje Svetega Znanja, zaščitnice Zemlje…

Veliko se nas je skozi sedanje življenje udeleževalo raznih delavnic, izobraževanj… Vse to v iskanju nečesa, kar bi nas spomnilo, kdo smo in zanetilo naš notranji ogenj, ki ni nikoli zares ugasnil, a katerega smo se morda bale ali pa pozabile v celoti prižgati.

Delavnica Portali Zavesti je bila oblikovana z namero, da ponovno zaneti to božansko iskro v vas. Da vas spomni, kdo v resnici ste. Da poveže niti, postavi v Moč. Da se pričnete zavedati, kaj je vaš namen in kako ga v polnosti lahko živite ter s tem postanete orodje Zavesti, kanal skozi katerega se lahko Višja Zavest ter Božanski Plan v celoti prelije na Zemljo. Da omogočimo Ženski energiji, da preko nas ponovno zaživi na Zemlji.

Delavnica je namenjena ženskam, ki želijo vse svoje znanje in modrost, ki jo imajo od nekdaj v sebi, končno uporabiti in ga tudi Živeti.

"Portal Zavesti si, preko katerega se na Zemljo sidra vsa Modrost Zvezd. V svojem Srcu nosiš Svetlobo tisočerih Sonc." - Mateya

Ker je pred nami obdobje velikih sprememb na vseh nivojih, je čas zdaj. Vsaka ženska, ki stopi v svojo Moč in se Spomni, je ključnega pomena, saj smo med seboj vsi povezani. Transformacija, ki jo naredimo v sebi, ima vpliv na celotno Zavest.

Delavnica je skupek znanja in praktičnih tehnik iz starodavnih mističnih šol, mojih lastnih spominov, življenjskih izkušenj ter modernih dognanj.

 

Skupaj se bomo podale na pot raziskovanja lastne zgodovine, odkrivanja starodavnih moči, Atlantidske tehnologije, spominjanja časov, ko smo bile Varuhinje Znanja, Svečenice in Zdravilke.
Odstrle bomo tančice in se zazrle v tempelj Večnosti, ki se skriva v našem Srcu, potopile se bomo v v
ode Kreacije, opazovale odsev svoje božanske svetlobe, se prepustile ljubečemu objemu naše Kozmične Družine... ter na koncu prejele Iniciacijo, ki nas bo dokončno Spomnila, kdo v resnici Smo.


Na 3-dnevni delavnici boste:

* prejele univerzalno znanje o strukturi vesolja in celotnega obstoja

* enost, dualnost, trojstvo, galaktični cikli in dobe, mikrokozmos, makrokozmos, kolektivna zavest

* se spomnile, kaj je namen človeške rase 

* razumele 7 univerzalnih zakonov

* izvedele več o zgodovini človeštva in vlogi žensk

* prejele osnove Svete Geometrije ter jo s pomočjo izdelovanja geometrijskih teles tudi začutile

* se spomnile, kdo v resnici ste in kaj je vaš namen tukaj

* prekinile nekatere globoko zakorninjene mentalne vzorce, ki nam ne služijo več

* se naučile uporabljati svoj glas in zvok v namene aktiviranja krajev ter zdravljenja sebe in drugih

* razumele ter pozdravile rane, ki so bile v obdobju Galaktične Noči povzročene ženskam kot posameznicam ter na kolektivnem nivoju

* izvedele več o sebi in o tem kako resnično živeti svoje poslanstvo

* se naučile delovati, ustvarjati in živeti iz svojega centra

* se naučile povezovanja s kristali, vodo, drevesi, svojimi vodniki ter ostalimi bitji

* izvedele več o Zemlji, njenih točkah moči, starodavni arhitekturi (templji, piramide...)  in aktivacijah Svetih Krajev

* se ponovno povezale s svojo maternico

* se spomnile pravega pomena svete spolnosti ter moči seksualne energije

* spoznale moč odpuščanja

* presegle strah 

* odkrile moč gibanja in svetega Plesa 

* odkrile in aktivirale svoje skrite potenciale

* prejele iniciacijo ter postale Stebri Moči in Portali Zavesti


Delavnica je zasnovana na zelo fluiden, ženski način in takšna je tudi predaja znanja.

Vsaka delavnica je drugačna, saj je prilagojena skupini žensk, ki se zbere. Na vsaki delavnici prejmete celotno paleto znanja, še posebej pa se poglobimo v teme, ki se sproti odpirajo in stvari, ki med procesom Spominjanja prihajajo na površje.

Pričakujete lahko tudi veliko zabavnih, sproščenih trenutkov.

V ceno delavnice so vključeni tudi napitki in prigrizki. Ves čas vam bo na voljo voda, sveže sadje, sladki in slani prigrizki, več vrst čaja in kava.

  • Delavnica traja tri dni, od 9:30 do približno 20h. Ker je vsak dan izjemnega pomena in je predpriprava za naslednjega, je nujno, da ste prisotne ves čas, vse tri dni delavnice. Naj bodo ti dnevi darilo sami sebi.
  • Gre za intenzivno delavnico, saj so vsi trije dnevi od začetka do konca napolnjeni z veliko količino informacij in praktičnimi vajami.

Vse vas objemam in srčno upam, da bomo skupaj stopile na pot ustvarjanja Nove Dobe, katero bodo vodili modrost, mehkoba, sočutje in predvsem Srce. 

- Mateya


 

Nekaj vtisov udeleženk:

"Mateya me je privlačila s svojo esenco, tudi če jo vidim samo na sliki, v meni vzbudi nekaj. V njej je nekaj magičnega, globokega in skrivnostnega. Je prava zakladnica znanja, ki je za moje pojme neprecenljivo in zelo pomembno za današnji čas. Hvala Mateya za čudovito delavnico, zelo močne meditacije in povezavo med nami. Se veselim nadaljnih srečanj v krogu, v naravi..." - Suzana P.

"Mateyina delavnica je prinesla nov pogled, ki mi je pomagal pri integraciji znanj, s katerimi sem bila v stiku znotraj sebe. Mateya je topla oseba, ki opolnomoči ljudi na nivoju "Vsi smo enakovredni in Moč je znotraj Tebe". Njene iniciacije so bile edinstvene in so odzvanjale v meni še veliko časa. Predvsem iniciacija v krog žensk in iniciacija aktivacije DNKja različnih ras. V meni se je okrepil občutek "pripadati" (po eni strani sebi, po drugi pa univerzumu), s tem zasidral globlji mir in potencial za spuščanje." - Tanja M.

"V enem trenutku sem začutila stik z Mateyo in jo začela bolj spremljati preko socialnih medijev. Delavnice sem se udeležila, ker me je poklicala in sem začutila, da moram biti tam. Čutim, da mi je delavnica pomagala utelesiti višjo zavest, ki se že nekaj časa integrira v mojo osebnost in jo pripeljati na Zemljo. Pomagala mi je narediti korak naprej v zavedanju sebe kot ženske in svoje vloge v temu svetu. Pomagala mi je stopiti v svojo žensko moč in jo zaživeti v temu svetu na način, ki je v skladu s tem, kar čutim, da sem v duši. Delavnico priporočam vsem ženskam, ki si želijo bolje spoznati svojo božansko naravo, se spomniti kdo so kot ženske in se začeti avtentično izražati na vseh področjih svojega življenja. Predvsem sem hvaležna za stik z Mateyo, ker me je s tem, kar je, spomnila na to, kar sem - kot ženska."- Jaša B.

 

"Tako zelo priporočam. Ta delavnica mi je odprla številna notranja vrata in postavila na pravo mesto kar nekaj koščkov v mojem mozaiku razumevanja in čutenja mikro- in makrokozmosa. Hvala, Mateya." - Petra A.

"Tako kot občutek, da se moram udeležiti te delavnice, tako tudi sama delavnica je upravičila to kar sem čutila. Že sam vstop v prostor je bil nooor. Občutek fenomenalen. Ti trije dnevi pa mešanica starega znanja, novega znanja in osvežitev tega kar sem že vedela, čutila.. In ja še se bom vračala." - Suzana M.

"Mateya – bitje z neprecenljivim poslanstvom. Delavnica »Portali Zavesti« ti dobesedno vzame dih. Spoznanje pomena in moči besede »JAZ SEM«. Delavnica, ki ti, vkolikor si pripravljena draga duša, odpre nov pogled na svet, človeštvo, zemljo, galaksijo, vesolje, izvor, kje smo bili, kje smo in kam lahko gremo... Predvsem pa spoznanje o vlogi in moči ženske. Hvaležna za vsako izgovorjeno besedo. In resnično po delavnici se stvari začnejo spreminjati, postajaš lažja, manj obremenjena, probleme zamenjaš za izzive, energija se spreminja." - Darja K.


Utrinki iz preteklih delavnic: