Če uporabljate Gmail imate lahko Inbox (Prejeto), ki ima zavihke in mogoče ne dobivate naših novičk. Zato smo za vas pripravili hiter pregled, kako redno priti do naših novičk, kjer vam vedno pripravimo zanimive dogodke in vsebine. Če ste prijavljeni na naše novičke in jih kljub temu ne dobivate, lahko razlog tiči v nastavitvah Gmaila.

Google je pred časom uvedel novost in naše Inboxe razdelil v 3 zavihke, ki so označeni z Glavno, Družabno in Promocije.

Težava nastane v tem, da se je Google odločil, in ne vi, katere maile bo postavil v kateri zavihek. Razen če sami ne poveste in nastavite, kateri mail gre kam.

Kaj to pomeni?

Veliko novičk in mailov, na katere ste se sami naročili, lahko konča v zavihku Promocije. Na ta način lahko vi spregledate veliko zanimivih vsebin! Velika večina novičk namreč konča v tem zavihku Promocije, ki ga mogoče nikoli ne pogledate.

Dobra novica: to lahko hitro in enostavno spremenite

Poglejte v svoj Gmail, ali imate vklopljeno opcijo zavihkov (se nahajajo na vrhu strani)

Imate zavihke? Sledi opis, kako boste vedno dobili vse na kar ste se naročili:

  1. Kliknite na zavihek Promocije. Označite in Povlecite vse maile, ki jih najdete v tem zavihku in so vam dragoceni oz. jih želite v bodoče redno spremljati, v zavihek Glavno. Upamo, da to vključuje tudi naše novičke Društva Esenca vesolja
  2. Nato vas Gmail vpraša, ali želite da gredo ti maili tudi v bodoče v Glavni zavihek, potrdite Da.

Spremljajte zavihek Promocije, da v bodoče ne zamudite vseh vam dragocenih vsebin.

Opomba:

Če želite popolnoma izklopiti zavihke, boste spodaj našli kako to storiti J
Klik na Settings (nastavitve). Nato na zavihek Inbox (Prejeto) ter odstranite kljukice pri vseh kategorijah, razen pri Primary (Glavno). Shranite spremembe