Sveta Geometrija je eden izmed osnovnih jezikov kreacije. Je geometrija izvorne Zavesti.

Sveta Geometrija so vzorci, ki predstavljajo temeljne oblike Vesolja. Vse, kar obstaja, je narejeno po principu Svete Geometrije. Od najmanjšega atomskega delca, DNK, celic… do osončij in galaksij. Najdemo jo praktično povsod, kamor pogledamo.

Določeni proporci, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev Zavesti. Nekateri izmed teh vzorcev so bili tako pomembni, da se kot simboli pojavljajo po vsem svetu, nekatere pa so za svoje simbole prevzela tudi različna verstva.

Roža Življenja

Verjetno najbolj znan simbol Svete Geometrije je Roža Življenja. Je najpomembnejši simbol, katerega so starodavne kulture po vsem svetu zakodirale v templje in druge svete kraje, da bi se v času, ko je zavest človeštva zaspala, ohranil vse do danes.

Rožo Življenja bi lahko imenovali tudi Kozmična Maternica – je namreč vzorec, ki v vsebi vsebuje popolnoma vse ostale vzorce, ki kreirajo realnost. Predstavlja ženski aspekt kreacije. Če razumemo vzorec Rože Življenja, vemo, da je celoten obstoj ena sama Zavest, ki se je fraktalno razdelila. Vsi smo povezani. Ločenost ne obstaja.

Roža Življenja je neskončna Mreža Zavesti. Kot simbol je najpogosteje upodobljena kot zaključen krog, ki vsebuje 19 med seboj prepletenih manjših krogov – ki so pravzaprav sfere.

Vsi ostali vzorci Svete Geometrije nastanejo znotraj Rože Življenja – ko povežemo med seboj centre krogov, tako na primer dobimo Merkabo in Metatronovo Kocko. V njej se skrivajo tudi vsa platonska telesa,  in mnogi drugi starodavni simboli, kot na primer Vesica Piscis, Seme Življenja, Drevo Življenja, Sadež Življenja, itd..

Učinek Svete Geometrije na nas in okolico

Če določeno Sveto Geometrijo postavimo v prostor, ga le-ta tudi harmonizira in občutno izboljša energijo v njem. Mnogi opažajo mirnejši spanec, bolj žive sanje, zbujajo se bolj spočiti. Poročajo o manj napetem ozračju med družinskimi člani, bolj lahkotnem počutju, notranji procesi se odvijajo hitreje, občutek anksioznosti izgine, občutimo notranji mir, pomirjenost ter povezanost s vsem.

Od vsakega posameznika je seveda odvisno, na katerem nivoju bo učinek Svete Geometrije najbolj opazen – deluje tam, kjer prihaja do največje disharmonije.


Nekaj mnenj in izkušenj:

“Odkar sem si obesil Rožo Življenja v spalnico, opažam da se zbujam bolj spočit, sanje so bolj žive, zbujam se dobre volje”

“Opažam, da je doma manj napetosti med nami, če se skregamo, se vse skupaj hitreje umiri.”

“Metatronova kocka na Roži Življenja v sobi mojega sinka je razlog, da sedaj spi celo noč. Prej se je ves čas zbujal.”

“Sodelavci v pisarni se, odkar sem si na steno obesila osebno Rožo Življenja, veliko več zadržujejo pri moji mizi. In so bolj prijazni do mene. Kar ne morejo stran, pravijo da je tako fino tukaj.”

“Čeprav sem bil skeptičen, sem vseeno poskusil učinek podstavka za vodo. S presenečenjem se ugotovil, da je voda resnično drugačna: bolj pitna, kot da bi imela drugačen okus, vitalnost…”

“Obesek Roža Življenja je vedno z menoj. Če sem v notranji stiski, ga samo pogledam in se spomnim, da smo vsi eno in da je vse kot mora biti. Pomaga mi občutiti notranji mir in me pomiri, tudi če sem v zelo neprijetni situaciji.”


Sveta Geometrija deluje tudi, če ne poznamo pomena posameznega simbola. Saj, tako kot zvok, vpliva na vse nivoje našega Bitja, preko našega lastnega razumevanja.

Če jo uporabimo kot podstavek za kozarec vode, s tem voda vase sprejme izvorne kode kreacije. Voda postane “živa” in dobi prijeten okus. Ko se združi z vodo v našem lastem telesu, se harmonizirajo tudi vse naše celice.

Enak učinek ima na vodo v nas tudi, ko Sveto Geometrijo nosimo na sebi ali jo imamo prisotno v prostoru, v katerem se največ zadržujemo.

Priporočljiva je tudi meditacija – ko preprosto sedimo in le opazujemo vzorec Svete Geometrije pred sabo. Na ta način lahko povsem fluidno pridemo do mnogih notranjih uvidov, spominov in globokih spoznanj ter ozavestimo da nikoli nismo ločeni in da je vse med seboj tesno prepleteno in povezano.

Kako izbrati pravo Sveto Geometrijo zase?

Kljub temu, da je Roža Življenja tista, iz katere izvira vse ostalo, pa nas velikokrat pokliče kateri izmed drugih simbolov. Vedno je priporočljivo upoštevati svoje občutke, srce in intuicijo in ne toliko samega razuma, saj nas velikokrat lahko nehote zavede.

Simbol, ki ga boste izbrali na takšen način, bo vedno tisti pravi za tisto kar potrebujete v tem trenutku v svojem življenju in vam bo nudil najboljšo podporo na vaši poti.

TRGOVINA: SVETA GEOMETRIJA

 

 

PREBERITE ŠE: KODE ZAVESTI – CONSCIOUSNESS CODES

 

Sveto Geometrijo pa lahko tudi občutite, ne le razumete. Za vse, ki jo že poznate ali pa se z njo srečujete prvič, je na voljo posebna 3-urna kreativno-izkustvena delavnica.

DELAVNICA OBČUTI SVETO GEOMETRIJO