< O NAS   ♦   DARIJA >   ♦   MATEYA >    ♦   UROŠ >   ♦   SANDRA >

NEKAJ O URŠI

Ljubiteljica narave, živali, umetnosti, kuhanja... Obožuje svobodo in druženje s podobno mislečimi. Joga učiteljica, umetnica, raziskovalka spolne energije, tantrična ženska.

KAKO SE JE ZAČELA NJENA DUHOVNA POT?

Uradna izobrazba jo je vodila v oblikovalske vode, kjer pa ni našla znanja, ki ga je iskala. Pot jo je kasneje vodila na duhovno potovanje v Indijo, po katerem se je začela zanimat za duhovnost, jogo, tantro, holistični zvok in razne oblike alternativnega zdravljenja. Po nekaj letih prakse joge, se je odločila poglobiti svoje znanje in tudi sama postala certificirana učiteljica joge. Med izobraževanjem za joga učiteljico se je bolje spoznala tudi s tibetanskimi pojočimi posodami in njihovim terapevtskim učinkom. Že od najstniških let pa jo je zanimalo raziskovanje spolne energije. Kasneje se je srečala s tantro in tantrično masažo, ter začela intezivno raziskovati terapevtske učinke spolne energije na telo in duha, kar je trenutno njena največja strast.

Trenutno se ukvarja s poučevanjem joge, z zvočnimi masažami s tibetanskimi pojočimi posodami, izvaja zvočne kopeli za skupine in tantrične terapevtske masaže. Na področju tantre in tantrične masaže se stalno izobražuje in dopolnjuje svoje znanje doma in v tujini. Za svoje delo uporablja različne pristope iz tantre, taoizma in šamanizma.

Kot tantrična maserka in soustvarjalka delavnic tantrične masaže sodeluje z Aleksandrom Lahom in njegovo organizacijo Heart Connection.

NAJLJUBŠA MISEL

“What you seek is seeking you.” (Rumi)

Kontakt:
ursha @ esencavesolja.si

S ČIM SE UKVARJA?

UČITELJICA JOGE

Učenka joge od leta 2011, od leta 2017 tudi učiteljica.

VADBA Z YONI JAJČKI

Že nekaj let raziskuje učinek vadbe z yoni jajčki na spolno energijo, počutje, čutenje in doživljanje spolnosti. Svoje znanje o yoni jajčkih, jogi in tantri združila v unikatno vadbo za ženske. Preberi več...

TANTRIČNA MASAŽA

Energetska tehnika s pomočjo katere dvignemo svoj potencial, ki se skriva v obliki spolne energije v nižjih energetskih centrih. Cilj je dvigniti jo vsaj do srca. Tehnika pomaga pri čiščenju energetskih blokad v telesu, predvsem v spolnih organih, pomaga pri odpravljanju različnih težav v spolnosti, v čutenju samega sebe, svojega bistva, ponovne povezanosti svojim bistvom in s tem izboljšanja kakovosti življenja. Preberi več...

ZVOČNA MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODICAMI

Zvok tibetanskih posodic in njihova vibracija prodre globoko v naše fizično telo, hkrati pa ima velik vpliv tudi na vsa ostala telesa, predvsem energetsko telo. Masaža s tibetanskimi posodicami tako čisti in celi naše energetsko telo, s čimer vpliva tudi na naše fizično telo, kar ima lahko pozitiven efekt na razne zdravstvene težave. Masaža je zelo učinkovita tudi pri težavah s spanjem, odpravljanju napetosti in blokad v telesu, obvladovanju stresa ali pa samo kot globoka sprostitev.

ZVOČNE KOPELI

Skupaj z Darijo organizirava zvočne kopeli, ki imajo podoben učinek kot zvočna masaža. Zvočne kopeli potekajo v skupinah, kopel navadno traja eno uro. Pri kopelih uporabljava različna glasbila in sicer tibetanske posodice, nepalski gong, šamanski boben, dežno palico, ropotuljice,… Intenzivnost in namen posamezne zvočne kopeli intuitivno prilagajava potrebi skupine.

IZDELKI Z MANDALAMI

Risanje mandal mi predstavlja način za sproščanje in obliko meditacije. Rišem na različne medije, začela sem na papirju, kasneje na okrogle rečne kamne, platno, tekstilne izdelke,…