< O NAS   ♦   DARIJA >   ♦   URŠA >  ♦   UROŠ >  ♦   MATEYA >  

KDO JE SANDRA?

Umirjena in umetniška duša. Večna optimistka. Najraje obkrožena z naravo in ljudmi ki jim zaupa, malo manj lepe trenutke pa preganja s humorjem in pozitivnostjo.

KAKO SE JE ZAČELA NJENA DUHOVNA POT?

Odkar se spomni, jo je fascinirala skrivnostnost in magičnost vesolja ter celotnega obstoja. Najbolje se počuti v bližini vode, zato je že kot najstnica skoraj vsak dan našla trenutek, da je lahko pobegnila k bližnjemu jezeru ali pa v gozd, kjer je dolge ure razmišljala, sanjarila in si poskusila odgovoriti na nešteto vprašanj, ponoči pa občudovala zvezde, ki so se ji vedno zdele domače.

Po tem, ko je v mladih letih nekajkrat imela spontane lucidne sanje, je začela raziskovati to področje, ki pa jo še danes navdušuje in je del njenega odkrivanja in razumevanja same sebe.

Radovednost in želja po odkrivanju neznanega, jo je gnala skozi življenje v prepričanju, da je treba poslušati srce in svoja jadra obračati glede na intuicijo. Zato je kmalu po tem, ko se je odločila za študij jezikov, ugotovila, da je to delo nikoli ne bi izpopolnjevalo. Zbrala je pogum, pustila študij in se lotila tečaja refleksoterapije, kjer se je še pobližje spoznala z vplivi energije na telo.

Kasneje ji je prijatelj predstavil še nekaj tehnik zdravljenja z energijo in različne meditacije, kar je v njej še bolj vzbudilo zanimanje za nam nevidni svet.

Njena velika strast je kava, svoje spretnosti pa rada preizkuša tudi v kuhinji, kjer izpod njenih rok včasih nastanejo prave gurmanske pojedine.

NAJLJUBŠA MISEL

“This moment is all there is” – Rumi

Kontakt:
info @ esencavesolja.si

S ČIM SE UKVARJA?

ASISTENTKA NA DELAVNICI PORTALI ZAVESTI

Veseli me, da sem lahko v podporo Mateyi in udeleženkam tako čudovite delavnice za ženske, kot so Portali Zavesti. Vsaka delavnica je unikatna in nas vsakič popelje na nepozabno potovanje vase, saj je Mateya prava zakladnica znanja.

HARMONIJA BITJA - zvočno uglaševanje z Mateyo in Sandro

Z Mateyo izvajava zvočne kopeli na kateri se s pomočjo meditacije, zvoka gonga, tibetanskih posod, šamanskih bobnov, petja in ostalih glasbil, potopimo v globine svojega Bitja ter dovolimo, da se v nas sprožijo zdravilni procesi, ki nas bodo postavili nazaj v koherenco vseh treh nivojev Bitja: Telesa, Duše in Spirita.

Po dogovoru izvajava tudi zvočne kopeli za zaključene skupine, pare in posameznike.

BARISTA

Že pet let se profesionalno ukvarjam s kavo, natančneje s specialty (butično) kavo. Udeleževala sem se tudi raznih barista in latte art tekmovanj, kar je vodilo v to, da zadnje dve leti in pol svoje znanje izpopolnjujem v kavarni Stow v Mestnem muzeju v Ljubljani, kjer sem trenutno tudi redno zaposlena.

UČITELJICA LATTE ARTA (umetnosti risanja po kavi)

V okviru akademije Stow poučujem latte art. Pred šestimi leti sem se prvič seznanila s to tehniko vlivanja mlečne kreme in bila navdušena. Na tem področju sem samouk, znanje sem srkala iz spleta in se urila v praksi. Sem se pa lani imela priložnost učiti od svetovne prvakinje, kar mi je prineslo ogromno novega znanja in preskok v obvladovanju te veščine.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Sem certificirana refleksoterapevtka. Znanje sem pridobila leta 2011 na Higeji- šoli za maserje in terapevte.