Ustvarjalka. Alkimistka. Popotnica. Plesalka. Zvočna terapevtka. Ljubiteljica narave. Sanjalka. Raziskovalka lastnih globin. 

Mateya je bila že od svoje rane mladosti povezana z nam nevidnimi, subtilnimi svetovi. Odkar pomni, so jo zanimala starodavna in mistična znanja, zato je večino svojega življenja posvetila študiju na različnih področjih duhovnosti. Življenje ji je prineslo mnogo inciacij in preizkušenj, ki so ji odprle nove dimenzije zavedanja ter omogočile, da se je pričela spominjati modrosti in znanj iz prejšnjih življenj in drugih nivojev obstoja. Mnoge dragocene izkušnje so ji dala tudi njena potovanja po različnih Krajih Moči po vsem svetu.

Od leta 2018 vodi delavnico Portali Zavesti, v katero je prelila svoje znanje, modrost, izkušnje in uvide. Delavnica je namenjena ženskam, ki so že nekaj časa na duhovni poti, a morda ne najdejo načina, da bi vse svoje potenciale, ki jih kot ženske imajo, tudi v resnici živele.

Srečate jo lahko na Harmoniji Bitja , zvočnem uglaševanju, na katerem se s pomočjo meditacije, zvoka gonga, tibetanskih posod, šamanskih bobnov, petja in ostalih glasbil, sprostimo in potopimo v globine svojega Bitja ter dovolimo, da se v nas sprožijo zdravilni procesi, ki nas postavijo nazaj v koherenco vseh treh nivojev Bitja

Pridružite se ji lahko tudi na delavnici Čutenja in izdelave Svete Geometrije.

Njena strast je tudi fotografija ter oblikovanje dekoracij in nakita s starodavnimi simboli in Sveto Geometrijo.

Zadnja leta je sodelovala pri mnogih planetarnih aktivacijah po svetu. Največkrat jo je pot popeljala v Egipt, kateremu pravi kar "drugi dom".

Priimek Triglav je njen originalni priimek. Resda redek, a pravi.

Kontakt:
mateya @ esencavesolja.si

S ČIM SE UKVARJA?

 

♦ DELAVNICA PORTALI ZAVESTI 

Ta intenzivna delavnica za ženske je skupek znanja in praktičnih tehnik iz starodavnih mističnih šol, Mateyinih lastnih spominov, življenjskih izkušenj ter modernih dognanj.

Več o delavnici si preberite tukaj --> Portali Zavesti

KODE ZAVESTI - CONSCIOUSNESS CODES

Z namenom ozaveščanja ljudi o starodavnih svetih simbolih, Mateya v prostem času ustvarja nakit in dekorativne izdelke iz lesa. Izdelke najdete pod imenom Consciousness Codes. Na voljo so v naši spletni trgovini.

ČUTENJE SVETE GEOMETRIJE

Do sedaj smo Sveto Geometrijo po večini poskušali razumeti na logičen način. Nekateri smo jo tudi risali, ustvarjali...
A sedaj, ko se sidrajo energije nove dobe, je ključnega pomena, da Sveto Geometrijo tudi začutimo. To je namen te 3-urne kreativne delavnice, kjer se preko preko srca in čutenja povežemo z njo ter vnesemo vase kode kreacije ter aktiviramo spominski zapis v nas, da smo mi tisti, ki kreiramo Realnosti. Več o delavnici --> Občuti Sveto Geometrijo 

YOSOY (JAZSEM) IN PLANETARNE AKTIVACIJE

Mateya je od leta 2010 povezana z delom Matiasa de Stefana. Bila je vodja slovenske veje gibanja Harwitum, sedaj pa sodeluje pri projektu YOSOY in je vodja slovenske skupine (JazSem Slovenija). V zadnjih letih je sodelovala tudi pri veliko različnih planetarnih aktivacijah in dogodkih širom sveta, v sodelovanju z Matiasom.

YOU ARE ANOTHER ME

Od leta 2012 se posveča blogu "You are another Me" (tudi na Instagramu in Facebooku pod enakim imenom), s katerim želi med širšo javnost zasaditi seme spominjanja o tem, kdo v resnici smo. Blog je skupek smešnih slik, slikovnega gradiva in misli, ki na nevsiljiv in zabaven način nagovarjajo posameznika o globljem razmišljanju o sebi in svetu.

DRUNVALO MELCHIZEDEK TER PREBUJANJE RAZSVETLJENEGA SRCA

Ena izmed prelomnic v njenem življenju je bil njen stik z delom Drunvala Melchizedeka. Kot asistentka je vrsto let sodelovala na delavnicah "Prebujanje Razsvetljenega Srca" ("Awakening the Illuminated Heart"), tako v Sloveniji, kot v tujini. Pomagala je tudi pri organizaciji Drunvalovih delavnic v Sedoni ("The way to do is to Be" ter "Cosmic Grace").

FOTOGRAFIJA
Je tudi ljubiteljska fotografinja, katere najljubši motiv so narava, čarobni trenutki in kraji. Njene fotografije si lahko ogledate na njenem uradnem Instagramu: Mateya Triglav