I Piše: Ana Slavinec I

Sananga je zdravilo, ki ga nekatera plemena Amazonije po tradiciji uporabljajo za pripravo na lov, saj poveča percepcijo, izboljša nočni vid, koncetracijo in fokus. Uporablja pa se tudi za čiščenje negativne energije, ki jo imenujejo Panema. To so negativna čustva, ki se nabirajo v človeku, tesnoba, anksioznost, jeza, pa tudi druge energetske blokade.

Sananga tudi :

  • Sprosti celo telo in tudi um
  • Uporablja se za pomiritev živčnosti in napadov panike
  • Pomaga pri čiščenju energijskega polja osebe, zlasti čakre tretjega očesa
  • Z energijskim čiščenjem in sproščanjem pomaga, da se bolj povežemo s srcem in začutimo ljubezen, ki jo imamo vsi v sebi
  • Pomaga pri lajšanju migren in glavobolov, pa tudi pri kroničnem sinusitisu in nabiranju mukusa v nosni votlini
  • Okrepi nočni vid
  • Preprečuje očesne bolezni, kot so miopija, astigmatizem in glavkom
  • Lahko izboljša barvni vid in ostrino vida
  • Spodbuja sanje
  • Skozi postopek nanašanja kapljic se lahko naučimo, kako sprejeti trenutno bolečino in jo pretvoriti v pozitivno izkušnjo, kar nam na koncu da globok občutek miru in moči

 

Kako uporabljamo kapljice ?

Za obred z Sanango, si vzamemo vsaj pol ure časa. Predimimo prostor in sebe s kadilom ali palo santo, ter se fokusiramo na naš namen za uporabo kapljic. Če uporabljamo leče, jih pred uporabo sanange odstranimo.

Kapljice si lahko damo v oči sami ali pa za pomoč prosimo drugo osebo.

V vsako oko damo po eno kapljico. Prvi občutek pri nanosu je pekoč, ki traja nekaj minut. Če je bolečina zelo intenzivna, globoko dihamo saj nam to pomaga pri ohranjanju fokusa in pri premagovanju bolečine. Čez nekaj časa ko pa ta občutek izveni, osebo preplavi čutenje globokega miru, olajšanja in umirjenosti. V tem momentu je priporočljivo, da izkoristimo to energijo za meditacijo, vizualizacijo ali kakšno drugo duhovno prakso.

Za polno izkušnjo se kapljice uporablja vsaj 9 dni zaporedoma, lahko pa tudi v ciklu 27 dni, nakar se prav tako za 9 dni prekine uporaba. Postopek se po potrebi lahko ponovi.

Kapljice se lahko uporabljajo zjutraj ali zvečer odvisno od posameznika.

 

Moja osebna izkušnja

Imam miopijo že od 13 leta in sem pred nekaj meseci začela uporabljati sanango. Kapljice uporabljam na redni bazi. Najprej sem opazila izboljšanje nočnega vida. Sploh ko sem vozila, so me prej zelo motile luči drugih avtov, ki pripeljejo nasproti, po uporabi kapljic pa se je to neprimerno izboljšalo. V zadnjem mesecu uporabe, pa sem začela tudi opažati, da imam bolj oster vid.

Po sami aplikaciji sanange sem večkrat doživela tako globoko umirjenost, da sem zaspala. Zaradi redne uporabe kapljic so pa ponoči moje sanje postale dosti bolj žive, se pa jih tudi spomin skoraj vedno.

Poleg tega sem opazila (zaradi narave dela, ki ga opravljam), da ko imam oči zelo utrujene, mi aplikacija sanange pomaga, da se oči resetirajo in v momentu spočijejo. Včasih pa se mi je celo zgodilo, da po aplikaciji nisem prenesla gledati v ekran ali telefon,… Medicina ve kaj je najboljše za nas.

Sananga pa mi je tudi pomagala še bolj globoko ščistiti sinuse in sluzi, ki se je nabrala v nosni votlini.

 


Občasno je na voljo sveža sananga. V kolikor želite kapljice preizkusiti nas kontaktirajte na spodnji mail za več informacij. Sananga ima rok uporabe do 6 mesecev, zato je nujno da je sveža in da jo tudi uporabimo v tem roku.

V kolikor želite vas lahko dodamo na čakalno listo za naše naslednje naročilo, ki bo predvidoma na voljo junija 2021. Pišite nam na:

[email protected]


Kadila (žajblji, sveti les) za čiščenje prostora >>>

Agua Florida vodica za čiščenje avre >>>

Tribal nakit >>>

Nazaj
Copal – dišava starodavne Mehike
Naprej
Kako uporabljamo nihalo?