Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

SEMINAR IRIDOLOGIJA 2 IN 4 ELEMENTI KOT OSNOVA NATUROPATIJE z Jos Galdermans, 22.,23. in 24. oktober v Ljubljani

22 oktobra, 09:00 - 24 oktobra, 17:00

220€

Veselimo se našega naslednjega 3 dnevnega seminarja z Josom, kjer nam bo tokrat poglobil znanje in delil svoje bogate izkušnje s področja iridologije in predstavil v podrobnosti 4 elemente, ki služijo kot osnova pri vseh njegovih seminarjih. Vsi, ki ste bili že na prvem seminarju, veste da v svojih razlagah se Jos mnogokrat obrne na povezavo s 4 elementi, kako vplivajo na nas, kako nam lahko služijo za razumevanje raznih stanj in kako jih uporabimo za doseganje harmonije. Vso to znanje nam bo predal, in kot sam pravi, ni dvoma da bomo tako navdušeni kot je on, ko začne razlagat o 4 elementih.

Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku brez prevoda celotne vsebine, saj želimo najbolje izkoristiti čas, ki ga imamo na voljo. Potrebno je osnovno znanje angleškega jezika. Določeno terminologijo ali zapletene stvari bomo prevedli tudi v slovenščino.

Jos izvaja seminarje in šolanja preko svojega inštituta, zato prejmete tudi certifikat o udeležbi.

Predavatelj: Jos Galdermans, naturopat z preko 30 let izkušnjami

Kdaj: 22.-24. oktober, petek, sobota, nedelja, vsak dan od 9:00 do 17:00

Kje: Ljubljana (naslov prejmete od prijavi)

Cena:

  • za vse 3 dni: 220 € early bird 200 €, za prijave do 15.8.2021
  • IRIDOLOGIJA 2: 75 €
  • 4 ELEMENTI: 145 €

Prijave so možne tudi za en sklop, v kolikor vas zanima samo eno področje.

Za potrditev vaše prijave se plača akontacija v višini 40 €. Podatke za plačilo posredujem v mailu ob potrditvi prijave.

V ceno je vključen certifikat o udeležbi na seminarju.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest, število mest je omejeno, v kolikor vas zanima se prosimo prijavite čimprej.

Prijave na [email protected]

Za več informacij nas lahko kontaktirate tudi na 031 339 788.

Program:

1 dan, 22.10.2021 – IRIDOLOGIJA 2

Poglobili bomo znanje iz prvega seminarja, pogledali kateri so normalni znaki na irisu in kateri so znak neravnovesja. Poglobili se bomo v zenico in njene znake. Dodatno bomo razčlenili cono odgovorno za prebavo in pogledali njeno povezavo s psihološkim vidikom. Kako hitro zaznati na šarenici kje je preveč, premalo energije v telesu.

Te osnove so nujne za naslednji korak, študije primerov, ki bo sledil kasneje letos.

V kolikor se niste udeležili prvega seminarja toplo priporočamo vsaj tega, sicer bo težko slediti študijam primerov iz prakse.

2 in 3 dan, 23.-24.10.2021 4 ELEMENTI

Jos vse razlage in poglede poveže s 4 elementi, tudi pri iridološki obravnavi, so močna in nujna osnova za naturopatski pristop.

5 elementov so osnova tradicionalne kitajske medicine in 4 elementi so osnova naturopatije – voda, ogenj, zemlja, zrak. Ko spoznamo in razumemo povezave med 4 elementi, lahko lažje pridemo do vzroka težave in tudi pravega pristopa za osebo, kako ji pomagati. Eno zelišče je lahko za nekoga zdravilo, za drugega pa poslabšanje stanja, vse zaradi drugačne prevlade elementov.

Če uporabim Josove besede, znanje ki ga preda v teh 2 dneh glede koncepta 4 elementov, je praktično znanje ki nam bo služilo že v našem privat življenju, ne samo pri delu s strankami. In to znanje uporabljeno v praksi naredi odličnega naturopata.

 

Še nekaj dodatnih informacij:

Priporočljivo je poznavanje latinskih izrazov za predele telesa in organe, saj so osnova za lažjo komunikacijo.

Na voljo bosta tudi 2 iridoskopa za nakup, ki se ju bo dalo tudi preizkusiti na dna seminarja. Jos že vrsto let obnavlja rabljene iridoskope in jih ponuja na voljo študentom po bistveno ugodnejši ceni kot novi iridoskopi. Za več informacij in slike nas prosim kontaktirajte na zgornji e-mail.

Jos prihaja v Slovenijo izvesti svojo vikend delavnico Sveti plesi – meditativna tehnika za sproščanje s pomočjo plesa. V kolikor vas zanima več mi pišite za več informacij na zgornji e-mail.

PLAČILO AKONTACIJE ZA POTRDITEV MESTA

Za dokončno potrditev vaše prijave in zagotovitev mesta, vas prosimo, da nakažete 40 € akontacije na spodnji TRR. Preostali znesek poravnate z gotovino na dan dogodka.

V kolikor želite račun na vaše podjetje, prosimo da nakažete celoten znesek na spodnji TRR in izdali vam bomo račun na vaše podjetje.

  • Prejemnik: DRUŠTVO ESENCA VESOLJA, Ljubeljska ulica 20, 1000 Ljubljana
  • IBAN: SI56 6100 0001 6389 467
  • Naziv banke: Delavska Hranilnica, d.d., Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana
  • BIC / Swift: HDELSI22
  • Namen: Seminar

V začetku oktobra bosteprejeli še en mail z vsemi potrebnimi informacijami in točno lokacijo seminarja.

OPOMBA: Septembra bo Darija odsotna in imela omejen dostop do mailov in zna trajati do 7 dni preden odgovori na vaš mail. Hvala za razumevanje

 

Podrobnosti

Začetek:
22 oktobra, 09:00
Zaključek:
24 oktobra, 17:00
Cena:
220€
Dogodek Tags:
, ,

Organizator

Esenca vesolja

Registrations are closed for this event