Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

MAGIČNE KRETNJE – brezplačna uvodna vadba september 2023

21 septembra, 2023, 19:00 - 21:00

Magične kretnje, kot so jih poimenovali staro-mehiški vrači, so niz gibov in tehnik odkritih v stanju povišane zavesti.

Takratni izvajalci magičnih kretenj so se v celoti zavedali pomena ohranjanja in zbiranja lastne moči, lastne energije, ker jim je le ta omogočala lažji prehod iz te realnosti v druge svetove, v druge nivoje zavesti. Ob zadostni količini zbrane energije so jim svetovi druge realnosti na široko odprli vrata. Ob samem raziskovanju teh svetov pa so prejeli mogočne sposobnosti, modrosti in zavedanja, ki so jih uporabili za razvoj lastne zavesti.
Na svoji poti razvoja sem večkrat zasledil, da kretnje morda res niso za vsakogar, saj so jih že v preteklosti izvajali samo izbrani. Za njihovo razumevanje je potreben bolj abstrakten pogled na svet. Nekaj pa je potrebno vedeti: ne glede na to, kakšen je tvoj pogled na življenje sedaj, magične kretnje ti bodo v veliko pomoč pri razvijanju lastnih sposobnosti samozdravljenja, nadgradnje zavedanja samega sebe in izboljšanje kvalitete življenja. Vsi vemo, da so nekatere subtilne zaznave, občutki in situacije v življenju ne dajo opisati z besedami. Za to je potrebna akcija, da človek sam vidi, začuti, spozna in doživi izkušnjo na lastni koži.
Tako da: če se je med branjem pojavila želja ali občutek, da bi si želeli magične kretnje spoznati na lastni koži z lastnimi izkušnjami in vas vleče na pot bojevnika, se nam lahko pridružiš na TEDENSKE VADBE. Vadbe vodi Klemen, ki ima za sabo 12 let izkušenj z magičnimi kretnjami in mnogimi drugimi tehnikami za umiritev uma, spremembo pogleda na svet in izboljšanje kvalitete življenja.
Uvodno srečanje bo potekalo v četrtek 21.9.2023 ob 19:00 do 21:00 in je BREZPLAČNO.
Ker imamo omejen prostor, so nujne prijave na enega od mailov:
Več o tedenski vadbi:
KDAJ: vsak četrtek ob 19:00
KJE: Celovška cesta 172, Ljubljana, v prostorih Siente Dance Studio (parking pri McDonaldsu ali pa v nakupovelnem centru Aleja, ki je 200 m stran)

PRISPEVEK:

  • Enkratni obisk: 20 EUR/obisk
  • Mesečna karta: 70 EUR (vključuje 4 obiske v tekočem mesecu)
  • 3-mesečna karta: 190 EUR (vključuje 12 obiskov v zaporednih 3 mesecih)

 

S seboj prinesite:
• flaško za vodo
• podlogo za vadbo
• odejo za pokriti
Vaje izvajamo bosi, ali v lahkih nedrsečih copatih (nogavicah).
Oblečeni bodite v udobna in sproščena oblačila.

Vaše zdravje in počutje:
Prosimo vas, da nas še pred pričetkom delavnice obvestite, če imate kakršne koli dlje časa trajajoče fizične (če težko ležite, stojite…), duševne motnje (shizofrenija, psihoza, depresija..) ali emocionalne težave in če morda redno jemljete kakšna močnejša zdravila (pomirjevala, antidepresivi…). Te informacije so seveda zaupne narave in jih ne bomo delili z drugimi udeleženci.

Podrobnosti

Datum:
21 septembra, 2023
Ura:
19:00 - 21:00
Dogodek Tags:
,

Registrations are closed for this event