Loading dogodki

« Vsi dogodki

DELAVNICA IZDELAVE ŠAMANSKEGA BOBNA – 3 TERMINI V SEPTEMBRU

10 septembra, 10:00 - 24 oktobra, 17:00

170€ – 400€

Boben je eno od najpomembnejših orodij v šamanski praksi. Je vodnik, učitelj, prijatelj. Možnost ustvariti svoj šamanski boben pod izkušenim mentorstvom je neprecenljiva, intimna izkušnja, saj se pod našimi lastnimi rokami rodi boben, ki bo sopotnik in pomočnik na naši poti.

Kaj vključuje delavnica

Na delavnici izdelate svoj unikaten šamanski boben, ki ga seveda odnesete domov in je po parih dneh (ko se posuši), rojen in pripravljen za delo z vami. Na delavnici prejmete ves material potreben za izdelavo bobna in udarjalke. Priskrbimo tudi vso potrebno orodje.

Delavnica vključuje sledeč material:

  • lesen obroč: izberete si svojo velikosti glede na to kako velik boben želite – 35,5 cm / 40 cm / 45,5 cm
  • izbrana naravna koža: nobena žival ni bila ubita z namenom izdelave bobna, vse kože so reciklirane in bi sicer pristale neuporabljene kot odpad; s hvaležnostjo v srcu se kože uporabi za izdelavo bobna in tako izkažemo spoštovanje do darovanega življenja
  • narezani trakovi iz kože za vezanje bobna,
  • vodenje izkušenega mentorja tekom celotnega procesa izdelave bobna

 

Trajanje delavnice

Cel dan – cca 8 ur, vmes je odmor za kosilo. Delavnica ima fleksibilen urnik in si vmes vsak po potrebi vzame krajše odmore.

 

Kdaj in kje

Lokacijo prejmete ob prijavi – okolica Ljubljane, možni so 3 termini:

10.9.2022

17.9.2022

24.9.2022

Prijave obvezne vsaj 5 dni pred posamezno delavnico, prijave in dodatne informacije na: [email protected]
Priprava na delavnico

Proces izdelave bobna je energetsko zelo močen in je obenem tudi zdravljenje. Pomembno je, da pridete psihofizično in energijsko pripravljeni na proces izdelave bobna. Tekom delavnice se ohranja namera in pozornost na energijo, ki je vložena v izdelavno bobna, ne glede na osebne procese, ki se lahko odprejo. Kar vložimo v boben, bo boben prenašal v svet. Predlagam vam, da je vaš namen predvsem ustvarjati in ohranjati ravnovesje tako znotraj kot v vsem kar te obdaja.

Kako poteka delavnica in obred

Na delavnici se najprej razloži postopek celotne izdelave bobna. Razloži se tudi pomen šamanskega bobna v sami praksi in uporabi. Naredi se šamanski obred, otvoritvena ceremonija, ceremonija prekajevanja in otvoritev svetega prostora, ki nas spremlja do zaključka delavnice. Nato se lotimo izdelave šamanskih orodij. Delavnica se razvija spontano, glede na skupino in energijo skupine.

 

Cena

Cena delavnice je odvisna od izbrane velikosti bobna, oblike obroča in tipa kože. Cene se gibljejo od 170 € do 350 €.

Ob prijavi se plača akontacija 50€, ostali znesek se poravna na delavnici.

Kaj potrebujem s sabo

Predhodno si je potrebno poiskati in pripraviti palico, katero bomo na delavnici oblikovali v udarjalko za boben. V kolikor želite palico okrasiti z kakšnim kristalom ali dodatkom, lahko tudi prinesete s seboj.

 

Kako se prijavim na delavnico izdelave šamanskega bobna

Prijave in dodatne informacije na: [email protected]

Aho za vse naše odnose,

Klemen

Podrobnosti

Začetek:
10 septembra, 10:00
Zaključek:
24 oktobra, 17:00
Cena:
170€ – 400€
Dogodek Tags:
, ,

Organizator

Esenca vesolja

Registrations are closed for this event