Izdelki Consciousness Codes (Kode Zavesti) že vrsto let prihajajo izpod rok Mateye Triglav.

Vključujejo najrazličnejšo Sveto Geometrijo ter pomembne starodavne simbole.

Zakaj ravno Sveta Geometrija? 

Določeni proporci, vzorci in telesa nosijo v sebi zelo specifične kode in so ključi do različnih nivojev Zavesti.  Sveta Geometrija je eden izmed jezikov kreacije. Telesa in vzorci Svete Geometrije tvorijo temeljne sestavne vseh oblik v Vesolju. Vse, kar obstaja, je narejeno po principu Svete Geometrije.

SVETA GEOMETRIJA

 

 

Kakšna je zgodba izdelkov Consciousness Codes?

Vse se začelo, ko si je Mateya zaželela imeti na steni veliko Rožo Življenja. Ker je ni nikjer dobila, se je odločila, da jo naredi sama. Kasneje so Rožo Življenja na njeni steni videli prijatelji in znanci in so si jo zaželeli tudi sami. Kmalu si je izdelala še obesek in par uhančkov, ki so prav tako naleteli na velik odziv. In je pričela izdelovati še te.

Najlepši del tega je, kot sama pravi, da se je z uporabo svetih simbolov in geometrije razširila tudi zavest o njih. Pogosto se namreč zgodi, da nekdo, ki jih ne pozna, opazi simbol na steni ali obesek okoli vratu in ga to pritegne ter vpraša o pomenu. In tako se, na popolnoma organski način, širi znanje in ponovno zavedanje teh izvornih oblik. Kar pa seveda posledično pomaga dvigovati Zavest posameznikov in človeštva.

“S svojimi izdelki želim med ljudi ponovno razširiti znanje in zavedanje o starodavnih simbolih in simbolih Svete Geometrije. Ti simboli so del nas samih in čas je, da se jih ponovno spomnimo ter ozavestimo njihov namen in sporočila.” – Mateya

Kako poteka izdelava? 

Mateyino delo je intuitivno, iz srca. Izdelki ne nastajajo serijsko. Vsakemu posveti posebno pozornost in ljubezen. Nastajajo v umirjenem, posvečenem prostoru, ob spremljavi kadil in glasbe. Zaveda se, da se med samim procesom v izdelek lahko marsikdaj vnese tudi kakšna manj zaželjena energija, zato je izjemnega pomena, da se med izdelavo počuti dobro, je v svojem centru in je vibracijsko uglašena. Le takšen, energijsko neoporečen izdelek, lahko gre naprej v roke novega lastnika ali lastnice.

Kako delujejo? 

Kar vidimo, se nam vtisne v podzavest, tudi, če nam pravi pomen simbola ni znan. Simboli v sebi nosijo starodavne aktivacijske kode. Ko simbol opazujemo ali ga nosimo na sebi, nam ta s svojo prisotnostjo lahko aktivira sprožilce in sporočila, ki so skrita v nas samih. Ljudem in prostoru okoli sebe nudijo močno energijsko podporo.

Če določen simbol, oz. Sveto Geometrijo postavimo v prostor, ga le-ta tudi harmonizira in izboljša energijo v njem. Uporabimo jih lahko tudi kot podstavek za steklenico vode in s tem vanjo vnesemo kode ter jo informiramo. Takšna voda postane “živa” in dobi prijeten okus.

Iz česa so narejeni?

Izdelani so iz naravnega, lokalno pridobljenega lesa.

Kje jih lahko kupim?

Izdelki Consciousness Codes so na voljo v naši spletni trgovini.

TRGOVINA: KODE ZAVESTI – CONSCIOUSNESS CODES