Akcija!

ZLATI OBSIDIAN ogrlica – Piramida

38,00

Čudovit obeskek iz zlatega obsidiana na makrame ogrlici.

Kristal: Zlati obsidian iz Mehike

Velikost kristala: cca 3,5 x 2 cm

Verižica: kovinska srebrna

Dolžina: nastavljiva dolžina med 40-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.

Macrame by Darija *** Narejeno v SLoveniji

 

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

OBSIDIAN

Obsidian je vrsta vulkanskega stekla, ki so ga v centralni in južni Ameriki ljudstva tradicionalno uporabljala na svojih obredih.

Obsidian je najmočnejši kristal za zaščito. Zaščiti nas energetskih napadov, absorbira in odstrani negativno energijo iz okolja. Povezan je z korensko čakro in pomaga pri prizemljevanju, ki je nujno potrebno pri energetskem delu. Vzpodbuja tudi naše višje sposobnosti. Na fizičnem nivoju pomaga odpravljati napetosti v telesu in mentalni stres.

ZLATI OBSIDIAN iz Mehike

Zlati obsidian je črni obsidian z zlato svetlečimi vključki, ki mu dajejo poseben lesk. Kot črni obsidian je tudi zlati obsidian kristal za zaščito, saj absorbira negatine energije iz okolja. Obenem pomaga povezati preteklost, sedanjost in prihodnost v celoto in na ta način lahko rešimo marsikatero težavo, saj dobimo celovit vpogled v bistvo, izvor blokade.

Na fizičnem nivoju pomaga odpravljati napetosti in bolečine v telesu.  Najmočnejši vpliv ima na čakro tretjega očesa in solarni pleksus, ki ju pomaga očistiti in uravnovesiti.


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom