UNIKATNA MAKRAME VEZAVA za vaš kristal

25,00

Unikatna makrame vezava za vaš kristal, kamen ali obesek.

Cena ene ure: 25 €

Čas navezave je odvisen od velikosti, kompleksnosti in števila kristalov ter od načina vezave (enostavna vezava ali vezava z vključenimi dodatnimi elementi).

Izbirate lahko med 50 barvami in odtenki vrvic ter različnimi elementi, ki jih po želji vpletem v vezavo (sfere lava stone, palo santo, sfere različnih kristalov ki so trenutno na voljo, kovinske sfere,…)

Pred nakupom izdelka priporočamo, da nas kontaktirate na [email protected] za točno ceno in vaše želje.

 

Opis

Vaš kristal ali kamen vam lahko tudi navežemo v UNIKATNO MAKRAME VEZAVO.

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

Izbirate lahko med različnimi barvami: črna, bež, srebrna, zlata, različni odtenki modre, različni odtenki zelene, rdeča, različni odtenki rjave. Barve si oglejte na slikah.


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom