TRIBAL SOUL – Palo santo & Bor – dišeče palčke

3,30

Dišeče palčke Tribal Soul – Palo santo & Bor

V čudoviti darilni emblaži, s priloženim peresom.

Količina: 15 g (15 palčk v paketku)

Vsaka palčka je ročno zvita in vsebuje visoko kvalitetna olja, zelišča in smole.

Palo Santo je mistično drevo, ki raste na obali Južne Amerike in je v sorodu s kadilno bosvelijo, miro in kopalom. V španščini ime dobesedno pomeni “Sveti Les”. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za zdravljenje raznih bolezni, za čiščenje in odstranjevanje težke energije ter z njo povezanih bitij. Palo Santo je cenjen zaradi svojih čistilnih in zdravilnih lastnosti, podobnih žajblju in cipresi. Je del družine citrusov, njegov vonj pa vsebuje sladke note bora, mete in limone.

Smola Bora je zelo priljubljena pri ameriških indijancih in v wiccan tradiciji. Uporablja se jo za zdravljenje, uravnavanje in čiščenje aure in energetskega polja osebe.

Sladkasti vonj svetega lesa v kombinaciji z osvežilnim vonjem bora pričara pomirjujoče okolje in podpre naše višje čute ter spirituralno moč

20 na zalogi

Opis

Dišeče palčke so preprosto in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma in ustvarjanje prijetnega ambienta. Vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila tudi zaradi njihovega vpliva na naše počutje. Pozitivno vplivajo na našo energijo, očiščujejo prostor in nas sprostijo, pomagajo zmanjševati stres, depresijo in nespečnost.

So bolj zdrava alternativa raznim kemičnim sprejem za odišavljanje prostora, njihov vonj pa se še dolgo po dogorjeni palčki, nežno pretaka po prostoru.