Akcija!

TEKTIT v makrame vezavi ~ V svojem centru

122,00

Čudovit velik tektit, naravne oblike – močna podpora za biti v svojem centru.

Nahajališče & opis: bicol tektit – filipinit

Teža tektita: cca 23,7 g

Velikost tektita: cca. 6 cm x 2,5 cm

Barva vezave: črna

Dolžina: nastavljiva, med 40-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.

Macrame by Darija. Narejeno v Sloveniji.

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

TEKTIT

Tektit deluje z zelo močno energijo in močno frekvenčno vibracijo OM, ter okoli sebe prežame vse trdovratno, trmasto in neupogljivo. Da ti neverjeten zagon, polet in nadsvetlobno hitrost, če za tem stoji dober namen ali pozitivno dejanje. Vest začne močno opominjati, da nekaj ne delaš prav, in te s pomočjo Tektita in njegove moči zopet pripelje nazaj na pravo pot. Je neverjetno dober pripomoček na sestankih, v službi, pri resnih pogovorih, saj ti da vpogled v to, kar je resnično in prav. Prežema te z MODROSTJO, resnobo in pravičnostjo. Idealen je za zaščito vseh vrst sevanj.

VEČ O TEKTITU >>


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom

Dodatne informacije

Barva vrvice

Bakrena, Rjava, Zelena-temna, Bež, Črna, Modra-svetla, Modra-temna, Rdeča, Srebrna, Turkizna, Viola-temna, Zelena-svetla, Zlata