Akcija!

XXL Velika Školjka Abalon z velikim stojalom

30,00

Zelo Velika čudovita školjka, v kompletu z velikim lesenim trinožnim stojalom. Naravna morska školjka je tradicionalni pripomoček pri uporabi različnih kadil.

Opomba: set je znižan, ker je rob školje naravno rahlo okrušen. Kar ne vpliva na uporabnost, in dejansko ima bolj naraven izgled.

Velikost školjke:  16 – 20 cm (250-350 g)

Vrsta školjke: Haliotis diversicolor

Velikost stojala: 20 cm – večje kot klasično stojalo

Tradicionalno trinožno stojalo iz naravnega lesa se lahko zloži (za enostavno hranjenje in prenašanje).

Tisti, ki uporabljate školjko kot podstavek za naravna kadila, veste, da se včasih školjka lahko zelo segreje. Ta podstavek omogoči brezskrbno odlaganje segrete školjke, poleg tega pa nudi tudi zelo lep estetski učinek. Primerno za vse vrste školjk (in tudi manjših posodic).

Na drugi sliki vidite primerjavo med klasišno velikim stojalom z klasično školjko ter XL stojalom in XL školjko.

2 na zalogi

Opis

Školjka se že od najstarodavnejših časov uporablja kot eden izmed ključnih elementov dimljenja – energijskega čiščenja prostora, predmetov ali oseb.

Školjke so čudovito darilo Matere Zemlje iz globin Oceanov in predstavljajo močno povezavo z elementom vode, žensko kreativno silo, močjo oceana, kreacijo in rojevanjem vsega novega.

S tem, ko vključimo školjko v svoj obred čiščenja, vzpostavimo povezavo z vsemi štirimi elementi: ognjem (ogenj, s katerim prižgemo kadilo), zrakom (dim), zemljo (kadilna rastlina) in vodo (školjka).

Poleg tega pa ima školjka tudi čisto praktičen namen – da prepreči delčkom kadila in pepela, da bi padal na tla in kot podstavek, na katerega lahko prižgano kadilo odložimo, da dogori.

Vključitev školjk v vaše energijsko čiščenje z naravnim kadilom doda delček naravne lepote Matere Zemlje in združi vse štiri elemente.