SET ZA ZAŠČITO

30,00

Set vsebuje:

  • Podstavek Roža življenja premera 10 cm – naravni les, nepobarvan
  • 1x neobdelan kristal Turmalin
  • 4x kristal Črni Obsidian
  • 3x palčka Palo Santo 

Roža Življenja je simbol svete geometrije, ki v sebi vsebuje vse vzorce stvarjenja. Najdemo jo po vsem svetu, saj so jo poznale vse starodavne kulture. Ko ta simbol nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje.

TURMALIN – ščiti pred energijskim vplivom drugih ljudi in vsemi oblikami negativne energije, celo pred onesnaženjem in elektromagnetnimi sevanji. Negativne energije spreminja v pozitivne. Turmalin deluje predvsem na korensko čakro, ki je zadolžena za preživetje in občutek varnosti.

ČRNI OBSIDIAN – odpravlja stres. Pomaga ljudem, ki se borijo s tesnobo in depresijo, odpravlja tudi negativna čustva in občutke. Ščiti pred negativnostjo vseh oblik.  Njegove vibracije razbijejo vse iluzije, ki jih imate in na dan prinesejo resnico. Prav tako pomaga razbijati čustva, ki vam to preprečujejo. Močno nas poveže z Materjo Zemljo in njenimi energijami.

PALO SANTO – sveti les, naravno kadilo. Šamani ga že tisočletja uporabljajo za zdravljenje raznih bolezni, za čiščenje in odstranjevanje težke energije ter z njo povezanih bitij. Oddaja vonj, ki dviguje vašo vibracijo v pripravi na meditacijo in omogoča globljo povezavo z Izvorom. Palo Santo krepi ustvarjalnost in prinaša srečo tistim, ki so odprti za njegovo čarovnijo. Več tukaj.

Več o Kristalnih mrežah >>

Uporaba: ko prejmemo set, se z vsakim kristalom povežemo, občutimo hvaležnost, se mu zahvalimo in vanj zasidramo namero za zaščito in ohranjanje čistega energijskega polja v prostoru, v katerem se bo set nahajal. Pomagamo si z vizualizacijo in čutenjem.

Set lahko postavimo na katerokoli mesto, posebej primeren je za v pisarno, službo in za prostor v katerem spite, saj vam bo omogočal miren spanec in dobro počutje.

2 na zalogi

Opis

Dodatne informacije:

Podstavek je iz lokalno pridobljenega lesa breze.

Vsi kristali so iz preverjenega vira, očiščeni in pripravljeni za uporabo.

Dodatne informacije

Barva

naravni les (nepobarvana), zlata, bakrena, črna, turkizna, rdeča, vijolična, magenta, modra, zelena