Akcija!

SET KRISTALNA MREŽA s Kameno Strelo

20,00

Set vsebuje:

  • Podstavek Roža Življenja premera 10 cm – naravni les
  • 5 neobdelanih kristalov kamene strele (kristali so velikosti cca. 2 cm)

Roža Življenja je simbol svete geometrije, ki v sebi vsebuje vse vzorce stvarjenja. Najdemo jo po vsem svetu, saj so jo poznale vse starodavne kulture. Ko ta simbol nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje.

Kamena Strela je kristal, v katerega se najlažje vnaša informacije in je zato najbolj nevtralen kristal, odličen kot energijska podpora na vseh nivojih.

Je ”kristal vseh kristalov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro. Razkraja čustvene blokade. V preteklosti so kremenove kristale polagali na rane, opekline in druge manjše poškodbe. S tem so lajšali bolečine in pospešili proces celjenja. Kamena strela je znana po tem, da v nas prebudi skrite talente in nam omogoča, da jih manifestiramo.

Kamena strela povečuje delovanje drugih kristalov. Ker je močan nevtralizator negativne energije, jo uporabljamo tudi za čiščenje ostalih kristalov.

Lahko ga uporabljate v kombinaciji z ostalimi kristali, saj dodatno potencira lastnosti in energijo kristalov.

Več o Kristalnih mrežah >>

 

2 na zalogi

Opis

Dodatne informacije:

Podstavek je iz lokalno pridobljenega lesa bukve.

Kristali so iz preverjenega vira, očiščeni in pripravljeni za uporabo. Ker so naravni, neobdelani, je vsak drugačne oblike.

Dodatne informacije

Barva

naravni les (nepobarvana), zlata, bakrena, črna, turkizna, rdeča, vijolična, magenta, modra, zelena