SEME ŽIVLJENJA “MAGDALA” – 20 cm

22,00

Seme Življenja je simbol svete geometrije, začetni vzorec , iz katerega nastane Roža Življenja.

Predstavlja bistvo, oz. povzetek vseh informacij vesolja.

Najdemo ga po vsem svetu, saj so ga poznale vse starodavne kulture.

Simbol je močno povezan tudi z žensko božansko energijo in Miriam iz Magdale (Marijo Magdaleno). Najdemo ga na tako imenovanem “Kamnu iz Magdale” – starodavnem kamnitem oltarju, ter praktično povsod na območju kraja Magdala, starodavnem mestu ob Galilejskem jezeru.

Na območju Slovenije so ga največkrat uporabljali kot simbol zaščite, na kozolcih, vratih, skrinjah in otroških zibelkah. Pogosto ga vidimo tudi na kapelah in cerkvah. Je pa tudi uradni simbol Blejskega otoka ter Slovenskega etnografskega Muzeja.

V letu 2020 množica teh simbolov krasi Božično drevo na Trgu Sv. Petra, ki ga je Slovenija okrasila ter podarila Vatikanu.

Simbol je pri slovanskih narodih znan tudi pod imenom “sončno kolo”, “perunov ali gromovni znak”, “Svarica” ali “Perunica”, v povezavi z bogom Perunom ali Svarogom.

Ko ta simbol nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje. Nas postavlja v naš center in nas spominja na to, kdo v resnici smo.

Premer: 20 cm.

Lahko se uporablja kot podstavek za informiranje vode in hrane, kot mreža za postavitev kristalov (crystal grid) ali kot stenska dekoracija.

Opis

Premer: 20 cm.

Ročno pobarvan, iz lokalno pridobljenega lesa.

PREBERITE ŠE: KAKO NASTAJAJO IZDELKI CONSCIOUSNESS CODES

Dodatne informacije

Barva

naravni les (nepobarvana), zlata, bakrena, črna, turkizna, rdeča, vijolična, magenta, modra, zelena