SET KRISTALNIH RUN

30,0036,00

Set vsebuje:

– 25 kristalov (24 Run +1 prazna) – starejši Futhark

– ročno izdelan mošnjiček za shranjevanje runskih kamnov

Kako jih uporabljamo? –> Rune in delo z njimi

Rune so starodavna abeceda germanskih in nordijskih plemen. Vsaka Runa predstavlja simbol, ki ima poseben pomen. Uporabljajo so kot orakelj (za divinacijo) in segajo globoko v našo podzavest.

Rune v setu so starejši Futhark, ki je sestavljen iz 24 znakov. Uporabljala so ga predvsem severno germanska ljudstva zato mu pravimo tudi germanski Futhark.

Rune so bile od nekdaj čudovit sistem za divinacijo. Preko njih so svečeniki prejeli pomembne namige in nasvete iz višjih dimenzij obstoja, s katerimi so pomagali navigirati skozi realnost te dimenzije.

Od vsega začetka je imelo vsako od štiriindvajsetih znamenj runske abecede svoje ime. Prvotno so ti znaki predstavljali brezčasne koncepte in ideje. Kasneje so jim ljudje dodali bolj “zemeljsko” simboliko in pomene.

V povezavi s posameznim kristalom, ki nas pritegne, so posrednik, ter dragoceno orodje za komunikacijo z našim višjim vodstvom.

Z njihovo pomočjo se povežemo z višjimi aspekti sebe in tako poiščemo vzroke za naše težave, šibkosti, pomanjkljivosti, ki se skrivajo v nas samih.

Uporabite jih lahko tudi za kreacijo lastne kristalne mreže (priporočamo sočasen nakup podlage za kristalno mrežo – TUKAJ).


Ametist – kristal duhovnosti. Pomaga doseči notranji mir. Uravnoteži nihanje razpoloženja, nas osvobaja strahu, povečuje intuicijo ter samozavest. Ametist ugodno vpliva na živčni sistem, saj učinkovito lajša napetosti, ki jih povzroča stres, zato je učinkovit pri glavobolih, migreni in nespečnosti. Ametist je povezan s kronsko čakro.

Roževec – kristal ljubezni. Roževec je napolnjen z nežno in toplo energijo, zato v vaše življenje prinaša več ljubezni, sreče, miru in samozaupanja. Umirja jezo in občutke krivde in prinaša več čustvene stabilnosti. Roževec krepi delovanje srčne čakre. Vzpostavlja nam harmonično povezavo med dušo in telesom. Uči nas ravnovesja med sprejemanjem in dajanjem brezpogojne ljubezni tako do sebe kot do drugih.

Kamena Strela – kristal aktivacije. Kamena strela je ”kamen vseh kamnov”. Čisti in nevtralizira negativno energijo in sevanje, krepi auro. Odpira, razkraja in uravnoveša čustvene blokade. S pomočjo kamene strele lahko pridobimo globlje razumevanje samega sebe. Pomaga pri psihični utrujenosti ter pospeši celjenje bolezni, ki izhajajo iz stresa. Kamena strela uravnoveša energijo in krepi delovanje čaker.

Lapis Lazuli – kristal modrosti. Osvobaja nas bolezni, zaradi katerih pademo v pasivno stanje in nam daje notranjo moč ter modrost. Pomaga nam pri izražanju čustev, zato je uporaben pri reševanju težav v medsebojnih odnosih, še posebej v toksičnih zvezah. Omogoča samoizražanje brez zadržkov ter pomaga pri odprti komunikaciji. Povezan je z grleno čakro.

Počisti

Opis

Dodatne informacije:

Oblika in barva kristalov se lahko rahlo razlikuje od tistih na sliki, saj je vsak set unikaten.

 

Dodatne informacije

Barva

kristali roževca, kristali kamene strele, kirstali ametista, kristali lapis lazuli