FOSILIZIRAN LES makrame – Okamenelo krilo

34,00

Ogrlica z starodavnim fosiliziranim lesom in sferami lesa palo santo – prizemljitev in notranja svetloba.

Velikost kristala:  6 cm, poliran kos v nežnih bež barvah

Barva vezave: sinje modra

Dolžina: nastavljiva, med 45-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.

Macrame by Darija *** Narejeno v Sloveniji

 

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

OKAMENELI LES – FOSILIZIRAN LES

Gre za starodaven les, ki se je fosiliziral in postal kamen. Zelo globoko nas poveže z elementom zemlje, naravo in našim planetom nasploh. Pomaga nam povezati preteklost s prihodnostjo, premosti čas in prostor.

Ne samo da pomaga harmonizirati vaše energetsko polje, če nosite okameneli les, je tudi izredno močan zaščitnik in odbije negativno energijo. Je zelo močan podpornik tudi pri manifestaciji in nasploh izpolnitvi vašega življenjskega poslanstva.

Fosiliziran les se poveže z našo čakro tretjega očesa in kronsko čakro ter nas tako povezuje navzgor – nam pomaga, da zasijemo v celotni naši svetlobi. Lahko ga kombiniramo z kameno strelo, da če ojačamo delovanje.

Obenem pa aktivira tuti korensko čakro – prizemljuje. Ga tudi lahko kombiniramo z ostalimi močnimi kristali za prizemljevanje kot je turmalin, obsidian, tigrovo oko in s tem še ojačamo delovanje.

 

 


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom