OGRLICA ŠUNGIT sfera z Jantarjem

33,00

Velikost kristala: sfera premera 2 cm

Barva vezave: črna

Dolžina: nastavljiva, med 40-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.  V makrame so vpletene perle jantarja iz Mehike.

Macrame by Darija

Ni na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

ŠUNGIT

Šungit je redek kristal, ki ga najdemo v okraju Shunga v Rusiji. Po sestavi je večinoma iz ogljika, vendar do danes ni jasen njegov izvor.

Šungit se uporablja za čiščenje vode, ima tudi antioksidativne lastnosti. Ščiti pa tudi pred elektromagnetnimi sevanji. Posledično ima velik detox učinek na naše fizično in energetsko telo.

Pomaga lajšati stresne situacije, saj nevtralizira negativne energije in nas vrača v harmonijo. Podpira predvsem prve tri čakre (korensko, spolno in pleksus) in posledično nam pomaga biti prizemljeni.

OBLIKA SFERE – KROGLE

Oblika sfere je ena najpomembnejših oblik, saj predstavlja obliko našega planeta, lune,… Pooseblja popolno združitev telesa, uma in duše. Kristal oblikovan v sfero oddaja svojo blagodejno energijo v vse smeri.

 


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom