OGRLICA KELTSKO DREVO ŽIVLJENJA

15,00

Ogrlica združuje 4 pomembne simbole

Drevo Življenja je simbol povezanosti, enosti in večnega cikla življenja –  ima korenine, ki segajo globoko v tla – povezava z Zemljo. Veje segajo v nebo, in sprejemajo energijo Sonca/Vesolja. Je geometrijska oblika Torusa.

Pentagram je zelo močan in starodaven simbol, ki ga danes mnogi zaradi tisočletij vpliva krščanstva in preganjanja vsega nerazumljenega, po krivem povezujejo s čarovništvom in temnimi silami. V resnici pa je simbol alkimije in predstavlja 5 elementov: voda, zemlja, zrak, ogenj in eter. Predstavlja harmonijo elementov. Velja za enega najstarejših simbolov zaščite, vitalizira in krepi naše avrično polje.

Simbol trojne Lune je bil od nekdaj povezan z žensko energijo in različnimi Boginjami ter aspektom Trojstva ženske: devica, mati, modra starka. Predstavlja rastočo Luno, polno Luno in pojemajočo Luno. Je tudi simbol Visoke Svečenice.

Keltski vozel (v kakršni koli obliki) predstavlja večnost, brez začetka in konca, neminljivost, pa tudi neuničljivo povezanost vsega, kar obstaja.


Premer obeska: 3.5 cm

Material: kovina.

Na po dolžini nastavljivi črni bombažni vrvici.

2 na zalogi