OGRLICA S FOSILOM – Povezava

28,00

Ogrlica z starodavnim fosilom – za varnost, povezavo in zdravljenje.

Velikost kristala: 3 – 3,5 cm, okrogla polirana ploščica fosila goniat

Barva vezave: natur

Dolžina: nastavljiva, med 45-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki. V makrame so vpletene sfere klava stone.

Macrame by Darija *** Narejeno v Sloveniji

 

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

FOSIL GONIAT

Goniati so rod izumrlih glavonožcev in spadajo v skupino amonitnih fosilov. Nosijo vibracijo varnosti ter odpirajo element vode. Pomaga nam ozavestiti blokade, izzive, jih pripeljati na dan, opazovati in s tem dovoliti da se vse emocionalne blokade transformirajo, da lahko stopimo v svojo polno moč.

Spiralna oblika fosila nas že samo z gledanjem spodbuja, da pogledamo globlje vas, v svoj um, da najdemo odgovore in se globlje povežemo z lastno zavestjo. Dovolimo spirali fosila da nas odnese v središče naše zavesti.

Zaradi spiralne oblike so tudi povezani z obliko kače, kar pomeni zdravljenje na vseh nivojih ter odpiranje višjih sposobnosti.

 


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom