OBSIDIAN MASAŽNI KAMEN – 7 cm

30,00

Masažni kamen iz obsidiana

Kristal: obsidian iz Mehike – črni obsidina in zlati obsidian

Velikost: cca 7 cm

Obsidian masažni kamen je čudovit pripomoček za masažo. Lahko ga položimo na boleč del telesa in pomaga odpraviti blokade in harmonizirati področje.

5 na zalogi

Opis

OBSIDIAN

Obsidian je vrsta vulkanskega stekla, ki so ga v centralni in južni Ameriki ljudstva tradicionalno uporabljala na svojih obredih.

Obsidian je najmočnejši kristal za zaščito. Zaščiti nas energetskih napadov, absorbira in odstrani negativno energijo iz okolja. Povezan je z korensko čakro in pomaga pri prizemljevanju, ki je nujno potrebno pri energetskem delu. Vzpodbuja tudi naše višje sposobnosti. Na fizičnem nivoju pomaga odpravljati napetosti v telesu in mentalni stres.

ZLATI OBSIDIAN iz Mehike

Zlati obsidian je črni obsidian z zlato svetlečimi vključki, ki mu dajejo poseben lesk. Kot črni obsidian je tudi zlati obsidian kristal za zaščito, saj absorbira negatine energije iz okolja. Obenem pomaga povezati preteklost, sedanjost in prihodnost v celoto in na ta način lahko rešimo marsikatero težavo, saj dobimo celovit vpogled v bistvo, izvor blokade.

Na fizičnem nivoju pomaga odpravljati napetosti in bolečine v telesu.  Najmočnejši vpliv ima na čakro tretjega očesa in solarni pleksus, ki ju pomaga očistiti in uravnovesiti.

 

 

Dodatne informacije

Velikost

0,6 cm, 0,8 cm, 1 cm