Akcija!

Native Spirits DREAMCATCHER PROTECTION dišeče palčke

3,30

Dišeče palčke Dreamcatcher Protection

V tradiciji severnoameriških indijancev verjamejo, da je noč napolnjena tako z dobrimi kot slabimi sanjami. Pri njih velja, da če obesimo Lovilec sanj nad postelji, le-ta ulovi sanje. Dobre sanje vedo, kako iti čez lovilec, medtem ko slabe sanje ne vedo, kako priti čez in ostanejo ujete. Ujete slabe sanje se razblinejo z prvimi žarki svetlobe zjutraj. Lovilci sanj naj bi tudi ulovili vse slabo v prostoru. Zato velja, da je zaščitni talisman.

Mešanica kadil v dišečih palčkah vsebuje tudi Vetiver.


Kadila Native Spirits izdeluje Goloka, neprofitna organizacija v Indiji. Goloka Seva Trust namenja 100 % svojega dobička v dobrodelne namene, kot so zagotavljanje prehrane in izobraževanja za revne otroke.

Dišeče palčke so preprosto in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma in ustvarjanje prijetnega ambienta. Vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila tudi zaradi njihovega vpliva na naše počutje. Pozitivno vplivajo na našo energijo, očiščujejo prostor in nas sprostijo, pomagajo zmanjševati stres, depresijo in nespečnost.

So bolj zdrava alternativa raznim kemičnim sprejem za odišavljanje prostora, njihov vonj pa se še dolgo po dogorjeni palčki, nežno pretaka po prostoru.


Količina: 15 gramov (cca 12 palčk)

23 na zalogi