Akcija!

MOLDAVIT v makrame vezavi

388,00

Moldavit je zgoščena čista Ljubezen in s svojo zeleno auro zelo močno deluje na Srčno čakro (jedro vseh ostalih šestih človeških Energetskih Centrov Zavesti), ter tako Dušo osvobaja in prinaša v življenje Mir in Duševno kakor tudi telesno zdravje.

Teža moldavita: 9,2 g

Velikost moldavita: cca. 3,5 x 2 cm

Barva vezave: črna

Dolžina: nastavljiva, med 40 – 75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.

Macrame by Darija, narejeno v Sloveniji.

Ni na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

MOLDAVIT

Moldavit je zgoščena čista Ljubezen in s svojo zeleno auro zelo močno deluje na Srčno čakro. Je eden od najmočnejših pripomočkov za zdravljenje in odpravo bolečin. Nekdo ga najbolj začuti v dlani, dolgotrajnejši učinek in najbolj uspešno pa deluje obešen na vrvici v območju SRCA. Najmočneje ga lahko začutiš tudi na čelu, kjer ti, če se očistiš vseh negativnih misli, skrbi in problemov, odpre pogled v nevidno oziroma Jasnovidnost. Moldavit deluje z zelo močno prefinjeno vibracijo visokih tonov, tako ti lahko pomaga, da se preko SRCA dvigneš do najvišjih Duhovnih Območij. Počasi postajaš LJUBEZEN in MODROST se v tebi krepi.

VEČ O MOLDAVITU >>


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom