Akcija!

MODRI JELEN & HIKURI

26,00

Simbol jelena z peyotom in kačo – notranja moč, zdravljenje, modrost.

V prostor vnaša energijo vseh simbolov, ki so vključeni. Idealno za naš oltar ali kjerkoli v prostoru ga želimo postaviti. 

Je kot opomnik, da naše življenje je pravi obred, naše življenje je misterij, ki smo ga prišli preizkusiti, doživeti.

Višina: 22 cm

Podstavek se lahko tudi odstrani.

Iz lokalno pridobljenega bukovega lesa. Narejeno v Sloveniji, unikatni dizajn.

5 na zalogi

Opis

Jelen

Jelen, divjad, venado je simbol spirita peyota. Ko gremo z čistim srcem in pravo namero v svoje vizije, nam duh jelena da prosto pot in umakne svoje rogove. Če gremo v situacijo, vizijo, obred z spletkami, računico, bo jelen dvignil svoje rogove in nam zaprl pot.

Peyote – Hikuri

Peyote je spirit, ki zdravi srce. In s tem nas povezuje z našo dušo. Šele ko očistimo srce ran, travm, strahov, lahko dovolimo naši duši zasijati v polno in si dovolimo stopiti po poti, ki smo si jo izbrali za to življenje. Peyote nas popelje navznoter in nam pomaga pozdraviti vse, kar potrebuje zdravljenje znotraj nas – naši odnosti, občutki, naše telo. Odpira naše srce sočutju do soljudi, da se ponovno povežemo v enem krogu kot eno srce.

Kača

Kača je simbol nenehne preobrazbe, ko prerastemo določeno izkušnjo, gremo dalje. Kot kača pustimo za sabo premajhno kožo. In dovolimo da nas življenje nese na pravi poti, navigiramo v toku.

Kača simbolizira življenje, našo življenjsko energijo in nenehno transformacijo.