LAPIS LAZULI DISK/TORUS makrame

33,00

Velikost kristala: premer 4 cm, poliran disk / torus / pi kamen

Barva vezave: kombinacija temno modre in kovinsko srebrne

Dolžina: nastavljiva, med 40-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.  V makrame so vpletene kovinske sfere in sfere lapisa.

Macrame by Darija *** Narejeno v Sloveniji.

 

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

LAPIS LAZULI

Kristal za spoznavanje sebe, simbolizira modrost in resnico, spirit in vizije. Za ta namen se uporablja že stoletja. Kristal, ki nam pomaga nazaj k zavedanju sebe in svoje notranje resnice. Povezan je z grleno čakro in tretjim očesom. Pomaga odpreti tretje oko in s tem vse sposobnosti povezane z njim, kot je tudi intuicija.  Obenem pa je idealen kristal za čiščenje čustvene prtljage.

OBLIKA DISK / TORUS / PI KAMEN

Pi kamen je  majhen krožen kamen z luknjo na sredini, ta oblika je znana tudi kot torus (torus je trodimenzionalna oblika diska z luknjo).

Pi kamni imajo več simbolike. Ena od njih je, da predstavljajo naše energetsko polje in energijo vesolja. Njihova okrogla oblika prav tako predstavlja arhetip enosti.

Edinstvena oblika Pi kamnov omogoča energiji, da teče od spodaj skozi center, okrog čez obliko ter nazaj dol ter ponovno gor skozi center. To je nenehen trodimenzionalni tok energije. Tudi energija v nas kroži na podoben način, gor po sredini telesa, čez našo kronsko čakro ter dol preko našega sijočega energetskega telesa.

Tradicionalno se je ta oblika kamna uporabljala za zaščito, saj zaščiti naše energetsko polje, ga ojača.

Več o Pi kamnih v našem članku >>>

 


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom