SET KRISTALNA MREŽA – VEČJI

38,00

Set vsebuje:

  • Podstavek Roža življenja 20 cm – izberite željeno barvo
  • 7 kristalov: karneol, ametist, hrizokola, amazonit, tigrovo oko, akvamarin in roževec (vsi kristali so v velikosti od 2 – 3 cm)

—–

Roža Življenja je simbol svete geometrije, ki v sebi vsebuje vse vzorce stvarjenja. Najdemo jo po vsem svetu, saj so jo poznale vse starodavne kulture. Ko ta simbol nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje.

V setu je 7 različnih kristalov:

KARNEOL – deluje na spolno in korensko čakro; dviguje motivacijo, samozavest & pogum, vzpodbuja kreativnost in poveča nivo energije.

AMETIST – deluje na čakro tretjega očesa in kronsko čakro; je kristal spiritualnosti, pomaga razvijati intuicijo in višje sposobnosti, očisti našo auro in pomaga ohranjati močno energetsko telo.

HRIZOKOLA – povezana s srčno in grleno čakro ter čakro tretjega očesa; je kristal za pomiritev, tudi sredi burnega dogajanja nam pomaga najti oazo miru in treznega razmišljanja, pomaga pri komunikaciji in srčnem pristopu.

AMAZONIT – srčna in grlena čakra; kristal pomiritve & ravnovesja, poguma & resnice, pomaga čistiti energetske blokade v živčnem sistemu in s tem podpira reševanje travm in strahov,

TIGROVO OKO – kristal za prizemljitev & zaščito, prinaša srečo in obilje, podpira samozavest, v času sprememb nam daje notranjo moč in pozitivno energijo.

AKVAMARIN – povezan z grleno čakro; poveže nas z elementom vode in balansira vodo v našem telesu; odpira grleno čakro in s tem podpira lažjo komunikacijo, izražanje resnice in bistva; pomaga da naša čustva tečejo lahkotno kot voda, brez ovir na poti.

ROŽEVEC – srčna čakra, ljubezen & harmonija; prinaša nam vibracijo brezpogojne ljubezni, odpira srce, pomaga pri dvigu samozavesti in uravnavanju čustvenega telesa.

Več o Kristalnih mrežah >>

 

Počisti

Opis

Dodatne informacije:

Podstavek je ročno pobarvan, iz lokalno pridobljenega lesa breze.

Vsi kristali so iz preverjenega vira, očiščeni in pripravljeni za uporabo.

Dodatne informacije

Colour

naravni les (nepobarvana), zlata, bakrena, črna, turkizna, rdeča, vijolična, magenta, modra, zelena